Політика (відео)

Іду кандидатом, щоб завадити пройти Микитасю, — Фірсов (Відео)

Кандидат у народні депутати по 206 округу Єгор Фірсов розповів журналістам ЧЕline  деталі своєї передвиборчої кампанії. Поділився думками про місцеву владу, головного конкурента Максима Микитася, про місто, зокрема  206 округ.

Жулік-корупціонер Микитась йде у політику, щоб заробляти, — Фірсов

 — Я вважаю своїм обов’язком не дати пройти черговому корупціонеру, бо їх у парламенті і так вистачає – це Максиму Микитасю. Більше того по 205-му округу рік тому вибори показали, що вони були грязними, за всю історію країни. Я вважаю, що цей прецендент потрібно зменшувати. Одне діло розповідати по каналах, які грязні вибори і там відбувається підкуп виборців, а інша справа іти на округ і боротися проти цієї проблеми.

Чернігівський округ самий важкий, тут буде дуже багато корупції, — Фірсов

 — Чернігівський округ є самим важким, на цьому округу будуть наймаштабніші підкупи і адміністративний ресурс. Потрібно розуміти, що буде непросто.

Мій конфлікт з «БПП» та вибори на 206-му не пов’язані, — Фірсов

— Я б не сказав, що тут замішана «БПП», це перегорнута сторінка. Так, це було, але у мене немає старих емоцій.  Ми повинні жити сьогоднішнім днем і 17-го липня Чернігів повинен обирати, в якому окрузі він буде жити і по якому шляху буде розвиватися міста.

Місцева влада саботує рішення проблем, тому що нічого не боїться, — Фірсов

 — У Чернігові багато проблем, основні – це комунальні послуги і місцева влада саботує вирішення проблем. Тому що все належить їй.

Фірсов: йду кандидатом, щоб завадити пройти Микитасю

 — Зараз Микитаась йде від влади, адміністрація президента, його активно протягує. І багато що символізує, що він не той кандидат, який потрібен людям. По-перше, він буде вкладувати у округ мільйони доларів, а потім піде у парламент і буде їх там «відмивать».

Моя зброя – це кеди, — Фірсов

 — Я прокидаюся о 7-й ранку, перша половина дня у мене села, друга половина – люди. Я спілкуюсь, спілкуюсь і хочу подивитися у очі кожному, поздороватися з кожним, достукатись до кожного і тільки таким чином я зможу перемогти.

Фірсов: Перемагати без грошей можна, але з допомогою людей

 — Я призиваю чернігівців щоб вони вірили у свої сили, я бачу дуже серйозну зневіру: не піду на вибори, не треба голосувати, нічого не зміниться. Зміниться. Населення не один раз показувало, що від нього все залежить. І зараз владі вигідно, щоб народ опустив руки. Так, я можу не всім подобатись, але обов’язково треба йти і голосувать.

Фірсов: Гречки у мене немає і купувати людей у мене нічим

 — Я не буду витрачати ресурсу на підкуп людей, на роздачу гречки, на чорні заказні матеріали. Моя кампанія чесна, прозора. Ми йдемо до європейських стандартів, так от на своєму прикладі потрібно показувати як можна чесно та відкрито вести свою кампанію.

Фірсов упевнений, що демократичні сили мають висунути єдиного кандидата

 — Я зараз пробую зв’язатися з керівництвом партій, щоб сісти за круглий стіл і домовилися про якісь правила, по яких ми висунемо єдиного кандидата. Мені здається, що така філософія буде правильною і не буде ніякого перетягування канату.

«Прошлое – мое все!», — Фирсов

 — Моє минуле говорить про те, що я граю довго і планую на 5-10 років іти вперед. Я з людьми говорю чесно. Тому подивіться на минуле Микиться і на моє і на минуле інших кандидатів.

Навіщо Микитасю «Поліський оберіг»?

 — Микитьсь керує фондом, яким до цього керував Атрошенко і тут на повну катушку включений адміністративний ресурс. Атрошенко ходить з ним майже за ручки і агітує за нього, що заборонено законом. Микитьсь обіцяє всім дитячі майданчики і ядумаю з дня на день розпочнеться будування, також розпочнеться роздача чогось, наприклад грошей. Гречка дорога, тому можливо щось дешевше.

Чого Фірсов хоче від виборців?

 — Не наступати на ті ж граблі, на які вон наступили на 205 округу.

Ще статті по темі

Back to top button