206 округПолітика (відео)

Фірсов: Микитась вже завіз на 206 округ мішок грошей (Відео)

Єгор Фірсов, кандидат в народні депутати, в прямому ефірі  Шустер LIVE  заявив про те, що Максим Микитась вже завіз на 206 округ мішок із грошима.

Про це його попередили колеги з БПП.

На що Фірсов їм відповів: «А я купив кеди, звичайні, нові, міцні кеди. І я планую обійти весь округ. Я планую пожати кожному виборцю руку, я планую подивитись йому в очі, і я буду говорити їм виключно правду».

Можемо підсумувати, що він повторив майже слово в слово те, що й написав у своєму блозі.

Нагадаємо, політолог Володимир Фесенко в ексклюзивному коментарі ЧEline сказав:  «Щодо шансів Фірсова – майже нульові».

З постів Єгора Фірсова у Facebook ми дізналися, що вчора, 21 травня, він зареєструвався у ЦВК. А у Чернігові вже перебуває його штаб.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Конечно Микитась уже вкладывает ресурс! У него денег хватает.. В свое время его деятельность поддерживала семья Януковича. Они же давали задания, где и как застраивать Киев. Микитась послушный, выполнял, что дядя велит, и не смотрел, законно это или нет (( Так на берегу Днепра выросли 6 бетонных свечек! А теперь что, очередь Чернигова пришла??

    1. Судя по всему таки пришла.. АТрошенко будет всячески помогать Микитасю(((( Уже сейчас он банкротит наши коммунальные предприятия, чтобы освободить территории для очередных бетонных коробок столичного мажора((((

Back to top button