ПолітикаПолітика (відео)

Людина слова: жителі Брусилова оцінили роботу Максима Микитася (Відео)

*Актуально

Брусилівська школа отримала стільчики для їдальні від народного депутата України Максима Микитася. Тут розповідають, що потреба в цих меблях була уже давно. Дітям було незручно приймати їжу, вони постійно сперечалися між собою за краще місце. До того ж, відколи дітей у школі побільшало, стільців вже не вистачало. Однак тепер цю проблему вирішено.

«Ми дуже вдячні Максиму Вікторовичу, що він нам дав для їдальні стільці. Дуже вони зручні. Стільчиків у нас 70 штук, бо до цього в нас було значно менше, а діток у нашій школі вже 70, якраз для всіх діток буде вистачати», — Світлана Натура, кухар Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Будівлі Брусилівської школи вже понад сто років, тому вона потребує утеплення. З цим проханням її директорка звернулася до Максима Микитася.

«І сьогодні в нас проблема – поправка ззовні фасаду школи, тому що це є енергозбереження. Ми зверталися до помічників, нам це все занесли ще далеко до виборів. Це все записано, такий проєкт є, поки цей проєкт готується, ми сподіваємось, що до 1 вересня нам допоможуть», — Лідія Кириленко, директор Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст.

«Школа на 100 діточок, школа дуже стара. Своїми силами вони підтримують і, звісно, ми максимум зусиль докладемо, щоб надати і свою допомогу школі», — Максим Микитась, народний депутат України.

Минулого року допомогу від народного депутата отримав і місцевий дитячий садочок.

«Він нам виділив 72 м2 гіпсокартону для другої половини дитсадочка, частково перестелили підлогу там, де були прогнилі дошки», — Сергій Сахно, завідувач господарства Брусилівського ДНЗ «Перлинка».

Село Брусилів входить до складу Киселівської сільської ради. Місцеві жителі розповідають, що Максим Микитась постійно опікується потребами їхньої громади.

«Ми давно чекали огорожу біля памятника загиблим воїнам. От там тепер огороджено, корови менше ходять туди. Ще там лавочки треба поробити», — Надія Зюзько, жителька с. Брусилів.

«Я бачу, що це людина слова. Не та людина, яка базікала б тільки, а я бачу, що він в інших районах багато чого зробив. Я знаю, що це людина хороша», — Олександра Матюха, жителька с. Брусилів.

«Позитивні зерна – це його робота. Він мені дуже імпонує, людина розумна, симпатична. Конструктивну діяльність його видно», — Михайло Губко, житель с. Брусилів.

«Сьогодні я бачу Микитася, як одного із кращих депутатів-мажоритарників. Я голосував і буду голосувати за нього, тому що я бачу його роботу. Ця людина постійно щось робить саме для місцевого самоврядування. А це для місцевих громад дуже дієва допомога», — Анатолій Андрущенко, депутат Киселівської сільської ради.

У свою чергу Максим Микитась розповів, що для комфорту жителів Брусилова треба ще налагодити транспортне сполучення.

«Це дороги, це зупинки. Є дуже багато планів, вони є слушними, про них говорять селяни, про них говорять члени Киселіської сільської ради, до якої належить Брусилів – це створення так званого кільця, що замкне Киселівку, Брусилів та інші селища», — Максим Микитась, народний депутат України.

Під час свого візиту до Брусилова народний депутат також зустрівся з місцевими жителями, аби дізнатися про їхні нагальні потреби та разом знайти шляхи їх вирішення.

Ще статті по темі

Back to top button