ПолітикаСуспільство

Чаус прокоментував ситуацію із Атрошенком анекдотом про ковбоїв

Останнім часом між чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком і головою Чернігівської військової адміністрації В’ячеславом Чаусом спостерігається загадкова напруженість в стосунках.

Додатковим підтвердженням можливих протиріч стала ситуація із відрядженням Владислава Атрошенка до Швейцарії. В’ячеслав Чаус не підтримав ідеї з поїздкою мера Чернігова до Давосу, мовляв, нині найголовніше – працювати на місці і екстрено розгрібати місцеві проблеми. Натомість В’ячеслав Чаус порекомендував очільнику Чернігова взяти участь в економічному форумі онлайн, як це роблять останні місяці керівники українських міст. Після цього в інформаційному просторі з’явилися публікації, в яких міська рада розкритикувала голову ОВА.

Тож чи все так просто в стосунках Чауса та Атрошенка?

В інтерв’ю ЧЕline голова Чернігівської військової адміністрації В’ячеслав Чаус заявив, що в нього точно немає ніякого конфлікту з мером Чернігова.

«Я не бачу ніяких протиріч з міським головою. В мене точно немає з Владиславом Атрошенком конфлікту. У нас в усіх є конфлікт між державами і я частина однієї із сторін і готовий битися до кінця. А зараз, вважаю, точно не треба конфліктувати один з одним. Я жодного коментаря не давав стосовно Давосу, прочитав про військкомат (*авт. – інформація про те, що заступників міського голови і секретаря викликали до військкомату нібито за вказівкою ОВА), потім ще про щось. Скажу за Давос. Старий анекдот. Два ковбоя стоять. Третій їде. Один і питає – «це хто»? Це Невловимий Джо. А чому невловимий, бо його ніхто спіймати не може? Ні, бо він нікому не треба. При всій повазі до Владислава Анатолійовича, якщо була б дійсно якась мета, щоб він не виїхав до Давосу, то він би не виїхав. Там була картинка інша. Вони звернулися за погодженням. Погодження це відрядження не вимагало. При чому секретар мера писав, щоб терміново дали зворотній зв’язок. Я свою позицію висловив. Але це точно не конфліктна позиція. Чи в нас дітей в підвалах нема вже в Чернігові? Живуть ще в підвалах. Чи в нас все добре зі школами? Ні. Чи є розуміння з транспортом? Ні. Я вважаю, що участь в цьому заході можна було взяти онлайн. Я про це і написав. Там нема слова заборонити. Там є слово не погоджено. Тому що вони дуже хотіли відповідь. Для чого? Я не знаю», — зазначив В’ячеслав Чаус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко прокоментував ситуацію про можливий конфлікт із Чаусом

Надаємо, раніше ми публікували позицію з цього приводу міського голови Чернігова Владислава Атрошенка.

Ще статті по темі

Back to top button