Політика (відео)

Людмила Давиденко ініціюватиме проведення інвентаризації майна громад (Відео)

Неймовірний потенціал для розвитку мають села і селища Чернігівщини. Кандидат у народні депутати України Людмила Давиденко, зустрічаючись із жителями Бахмаччини, заявила про необхідність інвентаризації майна громади.

«Провести інвентаризацію всього того, що є в селі. І невитребувані паї, і кому належать ліси навколо, і безхазяйне майно на території сіл»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Перегляд умов, на яких використовується те, що належить людям, і більш раціональна та господарська робота з ресурсами зможуть зробити село процвітаючим.

«Ті люди, які живуть «на землі», вони мають жити якісно, вони мають жити максимально комфортно»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту «Смоляни» підтримала на виборах Людмилу Давиденко (Відео)

Людмила Давиденко в разі обрання народним депутатом пообіцяла стояти на варті інтересів простих людей. Вона хоче стати опорою і надією для жителів 208-го округу, бути достойним наступником свого чоловіка Валерія Давиденка.

«Або відремонтована дорога, або освітлення, або водогін, або відремонтована школа, або збережений садочок, або збудована амбулаторія. Скрізь він докладав своєї руки. Він був людиною небайдужою»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Щоденно зустрічаючись із жителями сіл і селищ, із колективами лікарень і закладів освіти, Людмила Давиденко одержує їхню підтримку, розуміння і зворотній зв’язок. Вона – проста, надійна, своя – вибрала шлях бути з народом, бути зі своїми виборцями.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button