Політика (відео)

Подарунки від народного депутата: Валерій Давиденко відвідав навчальні заклади Бахмаччини (Відео)

«Я до вас приїхав з усякими іграшками. Я їх тут покладу, а ви їх розберете, що кому подобається, і будете гратися».

Народний депутат України Валерій Давиденко відвідав найменших жителів Бахмаччини. Спершу він привіз подарунки вихованцям садочка «Рукавичка», а малеча у свою чергу поділилася з народним депутатом своїми мріями.

«Я хочу бути пожежником, а я – поліцією, а я – моделлю».

Цей садок – найстаріший у районі. Йому вже півстоліття. Зараз тут виховуються 138 дітей. Завідувачка розповіла, що депутат не вперше допомагає закладу.

«Раді бачити нашого шановного депутата в нашому закладі. Звертаємося по допомогу, він завжди радий нам допомогти, прийти на зустріч, тож співпраця у нас була і, сподіваємось, надалі теж буде», — Любов Євтушенко, завідувач ДНЗ «Рукавичка», м. Бахмач.

Іграшки від Валерія Давиденка отримали й вихованці бахмацького садочка «Берізка». Діти привітали депутата піснею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі презентували партію лідерів і господарників: «Наш край» окреслив план роботи партії

Під час спілкування з працівниками навчального закладу Валерій Давиденко наголосив на важливості їхньої професії.

«Трошки соромно, що є таке ставлення до працівників дошкільних закладів. Але я переконаний, що тим шляхом, яким рухається Україна, ця несправедливість буде подолана рано чи пізно. У нас вибори будуть восени, у нас буде влада, яка буде вами опікуватися, не буде двовладдя, дитсадки будуть на балансі ОТГ. Тому моє прохання до вас – не помилитися», — Валерій Давиденко, народний депутат України.

Радо вітали депутата й у дитсадку «Теремок», куди він також привіз іграшки для дітлахів. Вони, у свою чергу, вручили депутату презент і від себе.

«Прийми від нас подарунок, як символ багатої та щедрої української землі».

У спілкуванні з вихователями та техперсоналом садочка Валерій Давиденко зазначив, що влада має забезпечити всі умови для того, аби молоде покоління залишалося жити та працювати на Бахмаччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Рудьківці Бобровицького району спільними зусиллями церкву будують

«Нам треба їх вивчити і зробити все, щоб вони повернулися та працювали. Бо ми знаємо з вами, що найбільша проблема області – це демографічна ситуація, і тільки ми з вами можемо її виправити», — Валерій Давиденко, народний депутат України.

Не оминув увагою депутат і школу в селі Бахмач-2. Зараз тут навчаються 49 школярів і 15 дошкільнят. Цим навчальним закладом депутат опікується постійно.

«Вся компютерна техніка придбана за його сприяння, у кожному дрібному питанні, хоч би з чим ми зверталися, Валерій Миколайович нам не відмовляв. І обслуговування, і купівля техніки – все його заслуга», — Олена Сафронова, завідувач філії Бахмацького закладу ЗСО №2 «Бахмацький НВК».

Минулого року тут з’явився і новенький санвузол для учнів.

«В нас взагалі не було внутрішнього туалету. Це новопобудований. Ми користувалися вуличним туалетом. У нас туалет був тільки в дошкільній групі. І от тепер у нас усі учні школи можуть користуватися внутрішнім санвузлом», — Олена Сафронова, завідувач філії Бахмацького закладу ЗСО №2 «Бахмацький НВК».

Під час зустрічі з депутатом педколектив закладу розповів депутату про свою роботу та нагальні потреби закладу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button