Політика (відео)

Людмила Давиденко йде в парламент, аби відстоювати ідею успішних громад (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко – єдина жінка-кандидат, яка балотується до Верховної Ради за 208-м округом. До цього вона ніколи не була в політиці. Однак як фаховий правник Людмила Давиденко добре розуміє, як творяться закони та з чим треба працювати в парламенті.

«Я абсолютно усвідомлюю, чим мають займатися депутати, що таке законотворення, правозастосовна практика. Знаю це з особистого досвіду, як важливо, коли актуальні для нас речі вирішуються однією нормою закону і не потребують викладення додаткових підзаконних актів у різних редакціях», — Людмила Давиденко, кандидат у депутати в 208-му округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко прагне зробити українське законодавство зрозумілим і доступним кожному (Відео)

Під час зустрічі з мешканцями Талалаївщини вона розповіла, що для неї взірцем роботи народного депутата є її трагічно загиблий чоловік Валерій Давиденко, який 6 років представляв 208-й округ у Верховній Раді.

«У нього були особливі підходи до його представництва у парламенті. Він завжди вважав, що депутат – це людина, яка говорить в інтересах народу і працює в інтересах народу. І такі стандарти мені близькі як людині, яка поруч із Валерієм Миколайовичем 22 роки», — Людмила Давиденко, кандидат у депутати у 208-му округу.

Людмила Давиденко продовжує працювати з командою, яка підтримувала її чоловіка, аби й надалі реалізовувати розпочаті ним проєкти. Вона зазначила, що так само, як і він, працюватиме задля розвитку об՛єднаних громад.

«Я йду з ідеями абсолютної підтримки децентралізації. Я в неї вірю так, як вірив мій чоловік. Мені здається, що зараз відправна точка – як ми будемо жити наступні не те, що 5 років, а як ми зможемо успішно розвиватися в подальшому як держава. Це можливо завдяки реалізації ідеї успішних громад», — Людмила Давиденко, кандидат у депутати у 208-му округу.

Людмила Давиденко – проста, надійна, своя. Вона йде в парламент, аби захищати інтереси людей, які її обирають.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button