Політика (відео)

Водичка, водій-неадекват і анафема для фейсбучних дописувачів: Атрошенко провів нараду (Відео)

На черговій ранковій нараді в Чернігівській міськраді звітував директор комунального підприємства «Чернігівводоканал» Сергій Малявко. Він розповів про основні досягнення «водників», зокрема про старт встановлення лічильників для обліку води.

«На сьогодні прийнято 1 735 заяв на встановлення 3 500 лічильників холодної і гарячої води. 400 вже встановлені. Решта будуть встановлені до кінця року. Почали встановлювати тільки в цьому кварталі. Проводили тендери і всі були неуспішними, лише нещодавно визначили переможця – луцький завод лічильників», — директор КП «Чернігівводоканал» Сергій Малявко.

Також очільник «Чернігівводоканалу» похвалився неабиякими фінансовими успіхами і мільйонними прибутками підприємства.

«У 2016 році підприємству вдалося заробити 29,6 млн гривень прибутку. Прибуток підприємства за 8 місяців поточного року вже перевищив минулорічний показник і становить 43,3 млн гривень без урахування курсової різниці», — директор КП «Чернігівводоканал»Сергій Малявко.

Неважко здогадатися, що основна причина такого колосального фінансового успіху – підвищені тарифи за воду для населення.

Наприкінці наради чернігівський міський голова дав доручення «транспортникам» розібратися із водієм, який ображав і не пускав молоду жінку з дитячим візком до маршрутки.

«Не пускав через те, що візок займає місце, а йому треба перевозити людей і заробляти гроші. Обізвав її козою. Ця подія потребує розслідування. Цього водія однозначно треба звільняти», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Прокоментував мер і ситуацію з «дірявою» підземкою.

«Не звертайте уваги на дописувачів, які не мають досвіду, профільної освіти і щось коментують по будівництву», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

-Є затікання води різними шляхами. Це робочий процес. Через те, що ми намагалися зекономити».

 «500 рублів дав, тисячу дав, дві тисячі, 5 тисяч, 10 тисяч, Джамшут бив-бив і все пробив».

«Щоб не було затікання, треба було повністю зрізати до бетонного покриття весь перехід і зробити якісну гідроізоляцію», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Владислав Атрошенко запевняє, що така гідроізоляція затягне на кілька мільйонів гривень.

«Це не означає, що там бовдури всі стовідсоткові», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Мер закликав дописувачів без відповідної освіти менше критикувати і більше любити своє місто. Але Венецію під час дощів у чернігівській підземці Владислав Атрошенко пообіцяв прибрати. Щоправда, як саме – не розповів.

Журналіст Павло Солодовник

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button