Політика (відео)

На Чернігівщині будуть і нові громади, і порядок, — Мельничук (Відео)

Перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук розповів ЧЕline про децентралізацію, кадрові рішення та митний термінал по Жабинському.

Про децентралізацію

— Будуть нові громади обов’язково, громади об’єднуються, цей процес триває безперервно. Будуть нові громади, будуть нові рішення сесії обласної ради із затвердженням на Верховній Раді України про створення нових громад із подальшим фінансуванням через Кабінет Міністрів України. На минулій сесії затвердили громади. Це відбулося одноголосно. Це радує і обласну раду, і нашу громаду Чернігівщини.

Про незаконні кадрові рішення на сесії

— Я вважаю це екстремізмом. Приходять нові депутати, з порушенням усього вони хочуть нових перетворень, і за цим гарним бажанням криється одне маленьке незнання законів України. Отак порушуються закони та Конституція України, закон про працю і про те, що людина перебуває у відпустці. Є в нас регламент роботи. Воно все минеться, депутати всі хочуть кращого для Чернігівської області та для економіки.

Про митний термінал по вулиці Жабинського

— Я вірю Валерію Петровичу, бо це губернатор. Його слово – це закон. Якщо він сказав, що там не буде терміналу, то його не повинно бути. Він збудований із порушеннями, ще й у центрі жилого масиву, і він не може там бути. Як сказав губернатор, так воно і буде. Я вірю йому і його слово – закон.

Ще статті по темі

Back to top button