Політика (відео)

Кандидат від «Слуги народу» Семінський подав позов на Атрошенка (Відео)

Конкуренти кандидата з 205-го виборчого округу від партії «Слуга народу» Олега Семінського, за його словами, ведуть брудну кампанію. Стосується це зв’язки бізнес-партнерів – Валерія Куліча й Владислава Атрошенка. Другий агітує за першого. Тобто класичне застосування адмінресурсу. Через це Олег Семінський подає до суду.

«Суть позову в тому, що чернігівський міський голова Атрошенко Владислав публічно закликав голосувати за Куліча», — Олег Семінський, кандидат у депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу».

Чернігівський окружний адміністративний суд розгляне позов на міського голову. 5 липня той під час відкриття кабінету МРТ на території Чернігівської обласної лікарні агітував за свого бізенес-партнера і кандидата в народні депутати Валерія Куліча.

«Неприпустимо, коли керівник органу державної влади агітує за одного з кандидатів. Це нечесно і непорядно», —  Олег Семінський, кандидат у депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу»

Більш того, Олег Семінський припускає, що це не останні брудні технології від конкурентів. Так, він вважає, що заляпані по місту білборди Куліча – справа рук штабу самого… Куліча. Владислав Атрошенко і Валерій Куліч з агітаційними візитами їздять комунальними та приватними підприємствами міста і просять підтримки. На думку Семінського, така агітація є непорядною і незаконною.

*Актуально

Ще статті по темі

Back to top button