Політика (відео)

Партія «Слуга народу» презентувала свою ЗЕ-команду на Чернігівщині (Відео)

*Імідж

Цьогорічні вибори до Верховної Ради стануть нищівним вироком для безсовісних політиків, які роками грабували країну і тягнули її до провалля. Натомість до парламенту зайдуть нові добропорядні політики, які врятують державу та перетворять її на «Країну мрій». На цьому сьогодні акцентували увагу представники політичної партії «Слуга народу» під час презентації ЗЕ-команди Чернігівської області.

«Це всі люди, які відповідають таким критеріям, як порядність, бачення змін, вони не були раніше в політиці. Ми будемо виконувати програму, з якою ми йдемо, – вона відкрита, зрозуміла. Вона повторює і розширює президентську програму Володимира Зеленського. Це побудова країни мрій. Нам люблять дорікати, але по факту багато людей зрозуміли, що мається на увазі. Це країна, в якій перезавантажена система влади і влада розвернулася до людей обличчям, працює з людьми», — Олександр Корнієнко, глава штабу ПП «Слуга народу», кандидат у народні депутати.

Чернігівська команда партії «Слуга народу» сподівається на підтримку населення та запевняє, що тільки разом можна досягти кардинальних змін.

«Команда Зеленського до ВР подала 16 законопроектів. Більшість із них є невідкладними: закон про імпічмент президента, про зняття депутатської недоторканності, про народовладдя і закон про незаконне збагачення. Ще дуже багато чого доведеться зробити і президенту потрібна потужна підтримка», — Павло Халімон, глава штабу ПП «Слуга народу» в Чернігівській області, кандидат у народні депутати.

До команди «Слуги народу» на Чернігівщині увійшли молоді, порядні та інтелектуальні люди, які дійсно готові змінювати країну.

«Дуже дякую за довіру, за можливість змінити країну. За можливість отримувати важіль, щоб змінити і розвивати країну. Як громадський активіст я постійно діяв, щоб вдосконалити міську владу, всі сфери, до яких міг дотягнутися. Іду до Верховної Ради з певним пакетом ідей і концепцією законопроектів», — Сергій Гривко, активіст, кандидат у народні депутати від ПП «Слуга народу».

«Я підприємець, який усього досяг самостійно, без сторонньої допомоги, впливу чи грошей. Під час своєї роботи постійно бачив корумпованих чиновників. Не зміг зволікати і почав боротися. Я став очільником антикорупційної громадської організації. Коли Володимир Зеленський балотувався в президенти, я вирішив для себе, що треба працювати із ЗЕ-командою, що треба змінювати цю країну», — Антон Поляков, активіст, кандидат у народні депутати від ПП «Слуга народу» по 206 округу Чернігівщини.

Отже, від партії «Слуга народу» по мажоритарних округах Чернігівщини йдуть: по 205-му – підприємець та управлінець Олег Семінський; 206-й округ – активіст і підприємець Антон Поляков; за 207-й округ боротиметься підприємець Максим Зуєв; у 208-му округу йде підприємець-аграрій Антон Панченко; у 209-му – знаний в області лікар-керівник Валерій Зуб; а по 210-му округу балотується приватний підприємець Дмитро Пахомов.

Ще статті по темі

Back to top button