Політика (відео)

Повернути паї та налагодити транспортне сполучення: Ігор Романенко відвідав Новгород-Сіверський (Відео)

* Актуально

Кандидат у народні депутати України від 207-го виборчого округу Ігор Романенко відвідав Новгород-Сіверщину з робочим візитом. Насамперед він зустрівся з жителями самого містечка. Тут вони звернулися до представника політичної сили «Наш край» із проханням не допустити закриття місцевого підприємства «Новгород-Сіверське АТП 17443».

«Проблема закриття АТП – це проблема сполучення між селами району. І неможливо допустити, щоб АТП було закрите. ми докладемо всіх зусиль, щоб вирішити це питання, щоб сполучення між селами району було відновлене», — кандидат у народні депутати України, 207 округ «Наш край» Ігор Романенко.

Також кандидат у народні депутати вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО та поклав квіти до меморіалу. Він наголосив на тому, що підтримка їхніх родин є одним із пріоритетних завдань команди «Нашого краю».

«Учасники АТО – це захисники нашої незалежності. Це ті люди, які боронять кордони нашої країни. Тому їх підтримка, матеріальна підтримка їхніх родин, особливо сімей тих бійців АТО, які загинули, є дуже важливим питанням для нас. І тому ми будемо намагатися якомога більше приділяти уваги цьому питанню», — кандидат у народні депутати України, 207 округ «Наш край» Ігор Романенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партійний список до Городнянської міськради від «Нашого краю» очолив Ігор Романенко

Навідався кандидат й в одну з найвіддаленіших точок області – село Буда-Вороб’ївська, що знаходиться на кордоні з Росією. Тут люди звернулися до Ігоря Романенка з проханням вирішити пайові питання.

«Під час облаштування державного кордону, коли там робили рів, стіну, у людей забрали частину їхніх паїв для реалізації цього національного проекту, і питання компенсації воно просто зависло. Це питання треба вирішити. Якщо держава забрала щось у людей, то їм треба це повернути», — — кандидат у народні депутати України, 207 округ «Наш край» Ігор Романенко.

Після зустрічі Ігор Романенко вшанував пам’ять загиблого у зоні АТО уродженця села Буда-Вороб’ївська Олега Соломахи. Також під час поїздки районом кандидат ознайомився з історичною спадщиною Новгород-Сіверського та відвідав музей «Слово о полку Ігоревім», що відкритий на території місцевого історичного заповідника.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button