Політика (відео)

Сесія міськради відправила Діда Мороза до медиків, освітян і вартових Чернігова (Відео)

Передноворічна сесія міської ради увінчалась технічними правками.

На сесії було багато звернень до центральної влади, одне з яких –забрати залізничну лікарню у міністерства інфраструктури й віддати місту.

«Ми прийняли рішення тоді, під тиском політичної доцільності. Але й досі ця лікарня не передана на баланс міста», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Прийняли й перелік майна, з яким будуть прощатися наступного року.

«Затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Чернігова, які підлягають приватизації у 2018 році. Відсутні зауваження до цього проекту рішення. Я перепрошую. Бистров», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Зауваження були щодо продажу двоповерхової дерев’яної споруди біля кафе «Прохлада».

«Яка ціль продажу на аукціоні», — Віктор Бистров, депутат чернігівської міської ради.

«Авжеж. Вікторе Едуардовичу, ви давно працюєте в міській владі і знаєте, наскільки складне це приміщення», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Зрештою затвердження продажного списку пройшло без ускладнень. Були на сесії і приємніпередноворічніподарунки.

«Щоб до кінця року якась певна сума все ж таки була виділена на преміальний фонд. Це може бути мільйон чи півтора мільйони гривень», — Віктор Бистров, депутат чернігівської міської ради.

Освітянам і медикам на премії дали по півтора мільйони гривень. Приніс Дід Мороз подарунок під ялинку й муніципальній варті – проголосували за програму її забезпечення.У цілому ця сесія підвела фінальну рискупід основною роботою міських обранців у 2017 році.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button