Політика (відео)

Радикали пообіцяли винагороду тим, хто сповістить про підкуп виборців (Відео)

Чернігівські радикали заявили про створення фонду, з якого платитимуть гроші за фіксацію підкупу виборців. Обіцяють преміювати як громадян, які напишуть заяву до правоохоронців, так і самих поліцейських, які мають стояти на сторожі закону.

Таким чином місцеві політики збираються боротися з добре налагодженою системою підкупу в місті над Десною. Преміальний фонд становить 100 тисяч гривень.

Голова обласної організації Радикальної партії Олег Авер’янов обіцяє стимулювати людей із власної кишені. Радикали впевнені, що нині на 206-му окрузі окремі кандидати використовують схему зі скупки голосів, за якою працювали минулого року на 205-му окрузі. Через злидні люди, зокрема із сільської місцевості, охоче беруть гроші і готові йти потім на вибори.

— Є проблема підкупу виборців зі сторони деяких кандидатів. Ми готові офіційно преміювати правоохоронців і громадян, які фіксуватимуть факти підкупу виборців. Офіційно сплачуватимемо премії. Я з бізнесу, тому особисто готовий платити винагороду за це. Яка процедура премії? Будемо думати, як правильно це оформити. Але це буде офіційно», — голова обласної організації РПЛ Олег Авер’янов.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Хмммм а как насчет такой информации: Блауш — кандидат по 206му от радикальной партии — предлагает 500 грн за голос! Очередное стадо лицемеров! Официально они будут это оформлять… Так же как и Микитась. Все одинаковые (((((((

    1. Неее, Мииктась по-круче будет … Он такой заряженный баллотироваться прибыл! У него и поддержка админ.ресурса, и Атрошенка, и собственных денег на оффшорных счетах хватает … Кстати из-за поддержки Атрошенко Микитась чуть ли не единственный в городе может творить что хочет: рекламу, где вздумается вешать, быков своих на журналистов напускать … Кто ему запретит, если все под мэром ходят?((

Back to top button