Політика (відео)

«Вона буде мостиком між нами і Верховною Радою»: Людмила Давиденко продовжує зустрічі з жителями сіл (Відео)

Зустрічі Людмили Давиденко з жителями сіл Менського району продовжуються. Дружина трагічно загиблого народного депутата України Валерія Давиденка пояснює, що йде в парламент, аби справа її чоловіка не канула в небуття.

«Щоб усе те, що Валерій Миколайович започаткував і не встиг зробити, було доведено до кінця»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му виборчому округу.

Валерія Давиденка називали по-справжньому народним депутатом. Він чув людей, він допомагав людям, він лобіював інтереси 208-го округу на рівні Києва. Сьогодні лише Людмила Давиденко, отримавши підтримку його однодумців, може продовжити справу, якою жив її чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо людина вірить у Бога, вона не зробить поганого: Людмила Давиденко відвідала Менську громаду (Відео)

«Вона прийшла з доброю душею, розповісти, що вона буде мостиком між нами і Верховною Радою. А для нас це дуже важливо, щоб людина нас чула»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

«Я хочу голосувати по совісті, так, як мій чоловік, так, як виборці йому кажуть. Він приїжджав постійно в кожне село»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му виборчому округу.

Проста, надійна, своя. Такою є Людмила Давиденко. Вона іде на вибори самовисуванцем, адже хоче бути народним, а не партійним депутатом. Людмила Давиденко не політик, але вона вміє та готова захищати інтереси людей у цьому вирі політиканства.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button