Політика (відео)

Заява Брижинського щодо ситуації в міськраді (Відео)

Начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський прокоментував ситуацію щодо подій у Чернігівській міськраді.

«Мені доповіли, що сьогодні не відбулася сесія Чернігівської міської ради. Відомо, що на сесії планували розглянути низку важливих програм для людей. Але через неявку депутатів цього не сталось. Для таких випадків є законний механізм вирішення проблеми. Пропоную: як керівник військової адміністрації можу за поданням Управління фінансів Чернігівської міської ради затвердити програми, важливі для чернігівців.

Це зокрема три Програми на 2023 рік: щодо шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, які розташовані на території м. Чернігова; щодо надання одноразової матеріальної допомоги – винагороди мешканцям міста Чернігова за особистий внесок у відновлення міста-героя від наслідків російської військової агресії та щодо компенсації комунальних послуг, наданих мешканцям багатоповерхової забудови міста Чернігова, житло яких було пошкоджено внаслідок російської військової агресії. Усе це вирішується за годину.

Пропоную фінансовому органу терміново подати мені зазначені програми на затвердження. Давайте працювати для людей!» – запропонував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баталії сесії Чернігівської міської ради: замінування та виклики на допити депутатів

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button