Політика (відео)

«Заїжджий кандидат-самовисуванець купить 20 тисяч виборців» – народний депутат України Вадим Івченко (Відео)

Народний депутат України Вадим Івченко розповів про шахрайські піраміди.

— Люди, які будували шахрайські піраміди в Києві, сьогодні перемістили все це на Чернігів. Ця піраміда з підкупу виборців сьогодні працює. У нас є безліч контактів і прізвищ, ми знаємо, де ці люди проживають. Ці люди обов’язково будуть покарані.

Організатор піраміди — це керівник комунального підприємства на ім’я Роман. Є інформація про кількість коштів, хто і скільки отримує, тощо. Можемо дуже легко порахувати – в окрузі 100 тисяч виборців. Кандидату треба десь 30 відсотків. Оскільки людина не місцева, то підтримки в неї немає, а тому купити доведеться за нашими розрахунками 20 тисяч голосів.

Якщо людина витрачає на цей округ мільйон, то звідки вона забиратиме ці кошти? Їй даватимуть можливість заробляти за лояльні голосування.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Заезжих кандидатов в Че сейчас хватает, но позволить себе купить 30% голосов сможет только самый приблатненный — столичный Максим Микитась. Со своим админ.ресурсом, деньгами на оффшорах и поддержкой Атрошенко Микитась легко может скупить нужное количество голосов (((

  2. Ну а чего ж нет , у микитасика бабла много , на 20 тіс хватит , да и подругому у домовичка нчиего не получиться , ибо все знают его историю , и как он зароботал миллиарды за которые сейчас покупает народ точнее скот

Back to top button