ProСпорт

Футбольна драма у Ніжині (Відео)

Ніжинський «Фрунзівець» мав усі шанси, аби стати першою командою, яка пробилася у чвертьфінал Кубка України серед аматорів.

Суперником ніжинців був колектив, що вже ставав володарем Кубка у 2013 році. «Чайка» з Київщини у першому поєдинку явно недооцінила «Фрунзівець».  Ніжинці переграли господарів 3-2.

Тож,  у матчі-відповіді їм було достатньо не програти. У першому таймі команди грали, як кажуть без воріт. Основна боротьба розгорнулася в середині поля. Ніжинці вирішили зосередитися на руйнуванні атак гостей. І це їм вдавалося.

За першу половину зустрічі обома командами не було створено жодного небезпечного моменту. За виключенням епізоду у штрафному майданчику «Чайки», коли впав Валентин Круковець.

Однак арбітр не вгледів у цьому зіткненні порушення правил. Перебіг подій на футбольному полі цілком влаштовував господарів. Вони тримали ситуацію під контролем.

Проте після перерви малюнок гри змінився. Ніжинці на початку тайму припустилися помилки у захисті. Гості отримали право на пробиття пенальті і скоротили рахунок. Кияни продовжили тиснути. Їм потрібен був ще один гол. Господарі ж спробували змінити хід подій. Та у завершальній стадії атак у ніжинців виходило далеко не все.

Час спливав. Суддя додав 4 хвилини. І на 93 хвилині сталася футбольна драма. Ніжинці неуважно зіграли у захисті і дозволили гостям вдало провести останню атаку, яка завершилася взяттям воріт.

Після фінального свистка гравці, тренери та вболівальники «Фрунзівця» не могли повірити у те, що сталося. В нинішньому сезоні – це лише друга поразка команди з Ніжина. І вона стала найболючішою.

Ще статті по темі

Back to top button