ProСпорт

Попри закулісні ігри, чернігівська прем’єр-ліга розвивається (Відео)

У чернігівській прем’єр-лізі подолано першу частину регулярного чемпіонату. Організації турніру, що проходить окремо від обласного чемпіонату через конфлікт у футбольному середовищі, намагалися завадити недоброзичливці. Та на старт вийшли 7 команд, і наразі тривають повноцінні змагання. Поки що в чемпіонаті пауза. Команди відпочиватимуть до 30 липня. Попереду – вирішальні матчі за право виходу до серії плей-офф, де розігруватимуть не тільки медалі, а й грошовий приз. Уже визначилися фаворити та аутсайдери. Головна мета турніру – дати можливість молодим футболістам розкрити свій талант і рости професійно, – поступово досягається, кажуть у прем’єр-лізі.

«Молодь може набиратися досвіду тільки у якісних іграх. Робиться все можливе, аби гравці зростали професійно, а футбол на Чернігівщині існував. Географія прем’єр-ліги розширюється, а це означає, що ми існуватимемо. Вся боротьба попереду. Після завершення чемпіонату буде 2 підгрупи, де розіграємо нагороди і грошовий приз 10 тисяч гривень», — директор чернігівської прем’єр-ліги Юрій Надточій.

Є у прем’єр-лізі вже і свої дербі. А саме Мена — Кудрівка. Поєдинок цих команд у Мені фахівці визнали найкращим. Вольову перемогу здобули господарі. Матч відзначився емоційністю, сімома забитими голами, великою кількістю попереджень і двома вилученнями. Та й інші ігри прем’єр-ліги радують глядачів. Адже в середньому за матч команди забивають 4 голи.

Ще статті по темі

Back to top button