Спорт (Відео)

«ФК «Десна», 60 років»: у Чернігові зняли фільм про легендарний футбольний клуб (Відео)

У Чернігові презентували фільм про футбольний клуб «Десна», приурочений до його 60-річчя.

Стрічка розповідає про історію клубу від дня його заснування і до сьогодні. Автори згадали про всі перемоги та досягнення «Десни», повідали цікаві факти про самих футболістів та їхню участь у різноманітних проєктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська «Десна»: як розвивається футбольний клуб (Відео)

Окрім цього, у фільмі розказано і про плани на майбутнє улюбленого спортивного клубу чернігівців.

«Завжди, коли беруся за такі роботи, в мене відбувається повне занурення. Єдине, що там такої статистичної точності може й не бути, бо десь фотографія не на тому році. Але щоб зануритися і зрозуміти, що було в Чернігові в історії «Десни», я вважаю, цей фільм дасть таку можливість. Такі були події, приїздили різні іноземці, шведи, вєтнамці. Це все є у фільмі. Цей фільм для того, щоб простим людям донести, що у нашому Чернігові вже 60 років є такий клуб «Десна», — Іван Матвєєв, автор фільму.

«Коли я приходив уперше на футбол, ця команда грала у Другій лізі і футболісти казали, що не гратимуть, їм пів року зарплату не виплачували. А тепер дебютували в Єврокубках. Якби мені тоді сказали, що ми гратимемо в Лізі Європи, то, певно, посміявся б. А зараз усе наяву, пишеться наша історія», — Дмитро Дорошко, вболівальник ФК «Десна».

«Я радий бути частинкою цієї історії, бо я теж якусь лепту вніс у те, що зараз робиться. Зараз «Десна» перебуває на піку своєї історії. Я весь час відчував підтримку глядачів, хоч би де ми грали. Чи це Друга ліга, чи це Перша. Увесь час підтримували команду», — Валентин Круковець, гравець ФК «Десна» (2002-2008 рр.).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button