Спорт (Відео)

Мрин «подарував» Чернігівщині учасницю двох Олімпіад (Відео)

На Олімпіаді в Токіо Чернігівщина має чотирьох своїх уродженців. Однією з них є теперішня представниця Київщини, Ольга Голодна, яка виступає в дисципліні штовхання ядра.

Навчалася Ольга в Мринській школі, далі вступила до Броварської спортивної школи, де й досягла неабияких висот у метанні диска та штовханні ядра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинка Наталія Чистякова — срібна призерка Кубка Європи з дзюдо

«Вона виступала у Ріо-де-Жанейро в 2016 році. Це вже її другі Олімпійські ігри. Вона є чемпіонкою Європи в командному заліку штовхання ядра, неодноразовою чемпіонкою України. Призеркою європейських чемпіонатів», — Микола Тертишник, директор Носівської спортивної школи.

Батьки Ольги Голодної проживають у Мрині. А сама учасниця двох Олімпіад неодноразово навідується в рідні місця.

«Коли в нас проходить святкування дня фізичної культури і спорту, ми її запрошували до себе на це святкування, вона виступала перед нашими учнями. Запрошували її як гостю. Вона дітям свої досягнення розповідала, закликала дітей, щоб вони теж займалися спортом», — Олена Борисенко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мринської громади.

Наразі Ольга Голодна олімпійських медалей ще не завойовувала, проте як і її мала Батьківщина, так і вся Україна вірять, що в нашої спортсменки ще все попереду.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button