Спорт (Відео)

Президент НОК розповів, чого не вистачає для розвитку спорту на Чернігівщині (Відео)

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка приїхав до Чернігова. Його візит приурочений до 20-річчя обласного відділення організації. Спершу він завітав до обласної ради, де зустрівся з керівництвом Чернігівщини.

«Нам дуже приємно, що ви плануєте розширювати спортивну інфраструктуру. І хотів запевнити вас, що з нашого боку завжди буде підтримка, порозуміння та посильна допомога»,- Сергій Бубка, президент НОК України.

«Я дуже дякую, Сергію Назаровичу, за ту підтримку, яку ви надаєте області. Запорука здоров´я – це спорт. Тому держава витрачає багато коштів, багато ресурсів, не тільки фінансових, на розвиток спорту. І я сподіваюся, що найближчими роками ми в області реалізуємо кілька великих достойних проєктів, що допоможуть нам підсилити спортивну базу області»,- В´ячеслав Чаус, голова Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Золотому березі» в Чернігові висаджують дерева (Фотофакт)

Сергій Бубка наголосив на важливості будівництва палацу спорту в Чернігові.

«Щоб результати були, треба зробити умови. Сьогодні інфраструктура відбудовується нова і реконструюється та, яка була і яку десятки років ніхто не чіпав. Тому це по-перше. По-друге, тренерський склад має працювати. А в кожному регіоні є ті види спорту, які дійсно на високому рівні. Тому це впливатиме і на спорт вищих досягнень»,- Сергій Бубка, президент НОК України.

«Місто завершило розроблення проєкту палацу спорту, передається це в ОДА, щоб під «Велике будівництво» підвести цей об’єкт, тому будемо сподіватися, що найближчими роками чернігівські спортсмени побачать новітній палац спорту, на який Чернігівщина давно заслуговує»,- Валерій Куліч, голова виконкому відділення НОК України в Чернігівській області.

Далі делегація олімпійського комітету перемістилася на пляж «Золотий берег». Тут запланована низка спортивних заходів і висадження Олімпійської алеї в Чернігові.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button