Спорт (Відео)

Спортивна зірка Ольга Бібік провела в Чернігові ранкову акцію-тренування (Відео)

Сьома ранку, а стадіон імені Гагаріна вже «штурмують» любителі бігу та активного дозвілля. Мета – не просто біг, а біг пліч-о-пліч із нашою землячкою, членом олімпійської збірної з легкої атлетики Ольгою Бібік.

«По-перше, хотів побачитися зі своєю подругою Ольгою Бібік, і, по-друге, біг це життя. Треба тренуватись і прагнути чогось більшого», — учасник тренування Олександр Бондар.

«Я люблю займатися спортом. Спорт для мене – це життя», — учасник тренування Олександр Костенко.

«Тому що сюди прийшла Оля Бібік», — учасник тренування Владислав Мочоний.

«Я побачила несподівано це оголошення в інстраграмі й вирішила взяти участь, бо люблю бігати, насамперед для себе. Просто було цікаво», — учасниця тренування Олена Заболотна.

Натхненниками акції-тренування «Бігти – значить жити» стали бібліотекарі. Під час мотиваційної зустрічі з Ольгою Бібік «Як досягти успіху» спонтанна ідея переросла в дію. Учасників збирали через соціальні мережі.

«Оскільки ми бібліотека для молоді, наш девіз – щоб молодь росла здоровою та успішною, а без спорту це неможливо. Тому на зустрічі виникла ідея пробіжки. Тренуємося з Ольгою Бібік, адже це унікальна можливість», — заступник директора Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва Ольга Костенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі стартував екопробіг

«Мені запропонували провести таке ранкове тренування. Я сама за спорт і вважаю за правильне проводити тренування або до роботи, або після. Це треба робити щоденно. Це повинен бути спосіб життя», — майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Ольга Бібік.

Пробіжка навіть стала інтернаціональною. До неї долучився громадянин Великої Британії.

«Дуінг тренінг. Це сімейне рішення взяти участь у тренуванні», — подружжя, учасники тренування Людмила Солацька і Хемден Джамалуддін.

Загалом акція розпочалася з тренування в три кола бігу та розминки. Далі – естафета-змагання двох команд. Кожному учаснику – по 100 метрів. За словами Ольги Бібік, так активно розпочинати ранок треба щоденно.

«Щоденно бігаю. Двічі на день. Бігаю з подругами. З тими, які хочуть займатись спортом», — майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Ольга Бібік.

Біг дарує довголіття, тренує серцево-судинну систему. А для нашої чемпіонки це ще й підготовка до майбутніх олімпійських ігор, що відбудуться наступного року в Токіо.

—  Пробіжка.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button