ProСпорт

У Сновську визначили найкраще спортивне село Чернігівщини (Відео)

Урочиста церемонія відкриття змагань відбулася на міському стадіоні «Колос», де організатори підготували для вболівальників цікаву спортивно-культурну програму.

«Змагання проводяться з п’ятьох видів спорту: міні-футболу, гирьового спорту, настільного тенісу, шашок та перетягування канату. Команда, яка сьогодні переможе буде брати участь за звання найкращого спортивного села України», — розповів голова Сновської районної організації ФСТ «Колос» Григорій Салата.

Чеline теж активно долучився до участі у змаганнях. Наш журналіст Павло Солодовник виступає у складі команди з селища Кучинівка. Павло вміє не тільки висвітлювати різноманітні події, а ще й не погано грає у футбол.

«У нас в селі дуже спортивна команда. Торік ми перемогли в районних змаганнях, а тепер боремося за звання найкращої спортивної команди області. Тут дуже насичена атмосфера, спортивний азарт. Сюди приїхали з бойовим духом і віримо у свою перемогу», — каже Павло Солодовник.

Запекла боротьба розгорнулася не лише з міні-футболу. Перетягування канату стало справжньою родзинкою змагань і видовищним подарунком для вболівальників. Богатирям довелося напружити не тільки м’язи, а ще й продемонструвати командний характер та жагу до перемоги.

«Перемогли за рахунок того, що всі спортивні хлопці, займаються спортом у вільний від роботи час. Всі будуть перемагати», — наголосив учасник змагань із Парафіївки, Ічнянського району, Зеленський Сергій.

Сергій Петрук з селища Носелівка, Борзнянського району не вперше приймає участь у змаганнях такого рівня. Хлопець активно займається гирьовим спортом та армреслінгом. Сьогодні він здійснив 72 поштовхи гирі, але вважає, що цього не достатньо для того, щоб перемогти.

«Сьогодні набагато сильніші команди, ніж торік у Мені. Хлопці набагато сильніші», — говорить Сергій Петрук.

За підсумками змагань найкращим спортивним селом стала Кучинівка зі Сновського району, друге місце посів Замглай із Ріпкінського району, а третє місце в активі Тупичіва із Городнянського району.

Ще статті по темі

Back to top button