Суспільство (відео)

Алея ялинок і почесні медалі: «Мудрангелики» відсвяткували закінчення навчального року (Відео)

85 учнів приватної школи «Мудрангелики» відсвяткували Останній дзвінок. За цей навчальний рік вихованці закладу отримали чималі творчі, спортивні та наукові здобутки на всеукраїнських змаганнях і конкурсах, за що під час урочистої лінійки їм вручили грамоти та дипломи. А от кращих учнів перших класів школа нагородила медалями.

«Медаль і похвальний лист, будь-яка нагорода – це ствердження, що дитина має особистий власний успіх. І тоді дитина ще хоче щось робити. У дитини розправляються крила і вона повірить у себе. Не тільки в себе, вона бачить, що повірили в неї. І це крок до майбутніх їхніх ще кращих знань. Це приклад для наслідування, тому що діти бачать, що можна отримати з доброю роботою, і що їхні однокласники це мають, і не один, а кілька, то їхні однокласники бачать, куди можна тягнутися», — директор школи «Мудрангелики» Неля Лавриненко.

Керівництво школи розповідає, що діти досягають таких вершин через особливий підхід до навчання. Зокрема тут створюють дружню атмосферу та сприятливі умови для навчання, завдяки чому діти краще сприймають матеріал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято Останнього дзвінка: звідки пішла традиція

«Навчальний рік у нас пройшов дуже насичено. Всі діти встигли за навчальною програмою, попри те, що в нас було дуже багато канікул. І ми як педагоги встигли саморозвиватися, відвідали дуже багато тренінгів і семінарів, щоб давати дітям більш якісно матеріал», — класна мама, 1-В Аліна Блудча.

«У мене 0 клас. І наші досягнення в тому, що вони стали більш сміливіші, більш активні, вони не соромляться висловлювати свою думку та пропонувати навіть свої ідеї. Якщо щось пропонують, то ми завжди йдемо назустріч і намагаємося втілити в життя. Букви, цифри вивчили. Орієнтуємося в просторі», — класна мама 0-Б Катерина Лавриненко.

Батьки учнів школи також задоволені результатами навчання. Вони відзначили високий рівень знань дітей.

«Дитина схоплює все значно швидше, ніж ми очікували, і нас не може це не радувати. Результат ми бачимо лише позитивний, будемо далі рухатись у цьому напрямі, йти далі», — батько учня школи «Мудрангелики» Андрій Єзута.

«Ми ходили до звичайної школи, раніше якось школа якось так сприймалася, то тепер перша чверть, дитина прокидалася в суботу і казала «Мамо, пішли до школи!», — мати учня школи «Мудрангелики» Тетяна Корма.

«Тут дуже добре, вчителі не такі суворі», — учень школи «Мудрангелики» Нікіта.

«Веселі, добрі. Вона багато чого мені розповідала», — учень школи «Мудрангелики» Іван.

Також під час заходу розповіли, що школа розширюватиметься і надалі. Наступного року тут з’являться ще й старші класи.

«Ми оголосили набір з 1 по 8 класи. Відповідно, в багатьох приміщеннях тривають ремонтні роботи. Закуповуємо меблі, закуповуємо обладнання. До 1 вересня ви побачите оновлену школу, це оновлені харчоблоки, це будуть додаткові площі, додаткові креативні зони, для читання, для розвитку дітей», — засновник школи «Мудрангелики» Ігор Романенко.

Під час свята діти не тільки отримували позитивні емоції, а й дарували їх усім присутнім.

А найменші «мудрангелики» станцювали зворушливий вальс.

Останній дзвінок пролунав теж у виконанні учнів нульових класів. На честь свого випуску з підготовчої школи малеча посадила ялинки на подвір’ї закладу. А всі учні та батьки мали змогу порозважатися з аніматорами та скуштувати смачні солодощі.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button