Суспільство (відео)

Атрошенко попросив підлеглих працювати краще, щоб не отримувати щиглів (Відео)

Нові проєкти на 2023 рік погодили на першому цьогорічному виконкомі в Чернігівській міськраді. Здебільшого йшлося про затвердження правил і надання потрібних дозволів, аби установи міста могли повноцінно функціонувати. Також затвердили перелік об’єктів інфраструктури, що фінансуватимуться за рахунок бюджету міста.

«Відповідно до прийнятого бюджету, абсолютно симетрично затверджуються всі заходи, які будуть фінансуватися в 2023 році за рахунок міського бюджету для утримання міста, поточного капітального ремонту та на природоохоронні заходи», — Ярослав Куц – начальник управління ЖКГ ЧМР.

Погодили також і графік роботи точок тимчасової торгівлі за такими адресами: проспект Миру, 194 (район заводу «Жовтневий Молот»), вулиця Текстильників, 5 (район Шерстянка) та вулиця Заньковецької, 35 (район Подусівка). У 2023 році робочими будуть п’ять днів на тиждень. Утім, можливе й подальше внесення правок, адже, за словами місцевої влади, торгівля фактично здійснюється щоденно, тож чи є потреба у вихідних – вирішуватимуть уже на наступних засіданнях.

«Дозволити КП «Паркування та ринок» ЧМР тимчасово, до 31 грудня 2023 року, забезпечити організацію торгівлі щотижня в середу, четвер, п’ятницю, суботу та неділю», — Микола Гоголь – директор КП «Паркування та ринок» ЧМР.

Погодили на засіданні також розмір кошторисної заробітної плати для будівельників, надання умов та обмежень забудови земельних ділянок і низку питань, пов’язаних з управлінням у справах дітей.

Підбиваючи підсумки першого цьогорічного засідання, міський голова зазначив, що від нового року очікує плідної роботи та корегування всіх недоліків, аби в 2023 році не отримувати на горіхи.

«Чекати, щоб нам давали щиглі за ці речі, якщо ми їх бачимо і нам потрібно їх виправляти», — Владислав Атрошенко – чернігівський міський голова.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button