Суспільство (відео)

Атрошенко про пошкоджені мережі, теплопостачання та відключення ліфтів в Чернігові (Відео)

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко повідомив, що нині місто перебуває у вкрай тяжкій ситуації щодо критичної інфраструктури. Через бойові дії, які ведуть по периметру Чернігова та регулярні нічні бомбардування частина мереж водо-, електро- та газопостачання незворотньо пошкоджені.

За словами Владислава Атрошенка, нині комунальні служби намагаються забезпечити подачу води, газу та електрики значній частині міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбомбили водоканал у Чернігові: 4 загиблих (Фото)

Щодо теплопостачання, зараз вирішується питання про доцільність його повернення взагалі:

«Сподівається, що через 1-2 доби технічно зможуть забезпечити теплопостачання. Але у багатьох будинках мережі розмерзлися. Є окреме питання щодо доцільності».

Крім того міський голова повідомив, що з 08:00 16 березня у Чернігові відключать ліфти, через велику кількість ситуацій, коли містяни в них застрягали, що несе загрозу їхнім життям.

Владислав Атрошенко звернувся до старших будинків з тим, щоб організувати переміщення літніх людей та людей з інвалідністю на нижні поверхи. Він також попросив підприємців забезпечили рятувальників спецінструментом на акумуляторному живленні, зокрема болгарками та перфораторами, що допоможе розбирати руйнування. А чернігівців, які лишаються в укриттях, самоорганізуватися та навести лад у підвалах, під’їздах та прибудинкових територіях.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Суспільне

Ще статті по темі

Back to top button