Суспільство (відео)

Атрошенко пропонує продовжити зимові канікули та прив’язати до берега «Казбек» (Відео)

Остання цього року розширена нарада в Чернігівській міськраді була багатою на філософські передноворічні розмови. Спершу відзвітувала очільниця міського палацу культури.

«У 2018 році розпочато роботи на об’єкті… капітальний ремонт будівлі «КП «Міський палац культури», що передбачає комплексну термомодернізацію будівлі з приведенням її до сучасних вимог щодо енергозбереження і ремонтом покрівлі та стін», — розповідає Ірина Должикова, керівник міського палацу культури.

У стадії розробки перебуває проект масштабної реконструкції внутрішніх приміщень палацу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новорiчну нiч тролейбуси курсуватимуть до самого ранку

«За умови, якщо ми відремонтуємо, зможемо проводити там будь-які заходи: концерти, святкові фуршети, що завгодно. Там достатньо площ і паркінг нормальний. Це місце значно краще ніж драмтеатр», — вважає Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Йдеться про 6000 метрів квадратних. Головний комунальник міста спрогнозував вартість марафету одного метра квадратного в 300 доларів. Виходить 50 мільйонів гривень. Дивно, але калькулятор міського голови рахує по-своєму.

«70 мільйонів», — зауважує Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Потім Владислав Атрошенко поділився із присутніми своїми міркуваннями стосовно подальшої долі теплохода «Казбек». На думку мера, катер варто зняти з плавання й облаштувати там кафе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко розкритикував святкову Красну площу і анонсував зміни від “столичних”

«4-5 мільйонів знайдемо і відновимо. Він не має де ходити», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також очільник міста надумав здійснити справжню канікулярну революцію.

«Треба подумати і продовжити канікули зимові для дітей. Мінімізувати епідеміологічні загрози. «Філософськи порадитися з батьками і перейти – місяць узимку і два місяці влітку. Ми до цього ж однаково приходимо», — пропонує Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Не оминув увагою Владислав Атрошенко і новорічне містечко на Красній площі. Мер розкритикував цьогорічне оформлення святкових локацій і заявив, що наступні роки плануванням декору займатимуться столичні фахівці.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Пи…ц!!!А в больницы и школы не надо вкладывать!!Интересно сколько МПК (химики) заработал в этом году???! Только траты( Само заведение стало похоже на Дом Колхозника!!Окромя Новогодней програмы — больше ничего за год! Сплошные бабки, гармошки!Задрали! Если столько вкладываете , то и делайте нормально, соответствуйте обласному центру! Народного творчества хватает в филармонии! Держат нахлебников за наш счет(гармошки, хоры, сиверяни, калиты!!)и опять 70 млн на херню!

  2. Летом дети должны отдыхать! Прочь руки от летних каникул!

  3. А он про детей подумал, как им в жару , в июне, сидеть в школе.

Back to top button