Суспільство (відео)

Аукціон від футбольної спільноти: виграй м’яч – допоможи ЗСУ (Відео)

Футбольна спільнота України з перших днів повномасштабної війни стала на захист нашої Батьківщини. Багато футболістів особисто пішли на фронт, інші ж спільними зусиллями збирали кошти та займалися волонтерством. Чернігівська спільнота також не пасе задніх, зокрема гравці ФК «Десна» Пилип Будківський, Владислав Огіря, Євген Селін активно допомагають нашим бійцям. До них доєдналася і відома українська футбольна арбітриня Катерина Монзуль.

«Ми допомогли нашою футбольною спільнотою та футбольними арбітрами першій танковій бригаді – 10 тепловізорів, понад 100 розгрузок, планшетів і дронів, бронежилетів, касок і засобів індивідуального захисту»,- Богдан Камерцель, волонтер, організатор турнірів та аукціонів, футбольний арбітр.

Окрім особистих внесків футболістів, кошти збирають і на футбольних турнірах, організованих у Чернігові.

«Наразі вже відбулися три благодійні турніри.

Загальна сума зібраних коштів сягнула приблизно 20 тисяч гривень, на ці кошти були придбані футболки для наших бійців на сході та закупили бронежилети і шоломи. Виконали також індивідуальне замовлення на п’ять розгрузок»,- Богдан Камерцель, волонтер, організатор турнірів та аукціонів, футбольний арбітр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час благодійного концерту на Коропщині зібрали майже 18 тисяч гривень для ЗСУ (Фото)

Зупинятися на досягнутому вони не збираються, адже перша танкова бригада зараз потребує допомоги.

«До нас звернулася футбольна команда ФК «Полісся», там наразі грають футболісти нашої чернігівської «Десни» – Андрій Гітченко, Пилип Будківський, Владислав Огіря. Вони передали цей футбольний м’яч із підписами всієї команди, щоб ми провели благодійний аукціон і зібрали необхідні кошти для закупівлі бронежилетів та шоломів»,- Богдан Камерцель, волонтер, організатор турнірів та аукціонів, футбольний арбітр.

Аукціон проводять у соцмережі Інстаграм спільно з відомим чернігівським волонтером Артемом Ракітіним, який у часи шалених обстрілів міста допоміг вивезти не одну тисячу чернігівців. Зробити ставку можна в коментарях під відеопостом. Мінімальний крок становить 500 грн, а переможця оголосять 5 серпня. Тож долучайтеся до благодійної справи, отримуйте футбольні трофеї і наближайте перемогу над російськими окупантами.

https://www.instagram.com/__kama__71

https://www.instagram.com/roket7778

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Марина Кирієнко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button