Суспільство (відео)

Бахмаччани з розмахом відсвяткували день аграріїв: розважав гурт «ТІК» (Відео)

Яскраво та феєрично відзначили День працівника сільського господарства на Бахмаччині.

Аграріїв привітав  перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та народний депутат України Валерій Давиденко.

Його тут всі добре знають, адже за його сприяння проводять реконструкцію закладів освіти і культури, проводять газопроводи та обробляють поля.

— Всі-всі землі поорані. Це наше свято, адже у кожного є свої городи, тому і святкують.

А похизуватися бахмацьким фермерам є чим. Нині в Бахмацькому районі обробляють понад дев’яносто тисяч гектарів землі. В районі процвітає забута в Україні бурякосійна  галузь. Лише цьогоріч тут зібрали понад 700 центнерів цукрових буряків з гектара землі.

Щоби підтримати своїх аграріїв,  районне керівництво впроваджує багато програм на підтримку сільського господарства, хвалиться голова районної ради Віталій Кочерга.

— У  Бахмацькому районі і в Чернігівщині загалом  сільське господарство займає  передову галузь. У нас працюють програми компенсації нетелей. Ці програми дають можливість працювати на землях, — Віталій Кочерга, голова Бахмацької районної ради.

Аграрії залежні від погоди та природи, переконує народний депутат  України, досвідчений сільгоспвиробник Валерій Давиденко. Нині він створив законопроект на підтримку сімейних фермерських господарств, що значно підніме аграрну галузь України.

— Взагалі  цього року на підтримку аграрного сектору виділено 5,5 млрд грн на збільшення аграрного ВВП, — Валерій Давиденко, народний депутат України.

За сприяння народного депутата  Валерія Давиденка аграріям Бахмаччини влаштували справжнє свято.

— Дуже приємно, що цей будинок культури відремонтовано. І тут відбуваються такі заходи. Відпочивати треба також на висоті, — Валерій Давиденко, народний депутат України.

Відпочинок на висоті бахмаччанам подарував улюблений гурт ТІК. На урочистості та концерт святкові та щасливі поспішали працівники сільського господарства не лише Бахмацького району, а й сусідніх.

— Аграріямздоров’я  та погоди.

— Аграріям урожаю та здоров’я.

Найкращих виробників привітали із святом нагородами та преміями. А знаменитий виконавець – улюблений бахмаччанами гурт ТІК зібрав в залі аншлаг.

Окрім того, у Бахмачі виступив відомий український гурт «Світязь».

Ще статті по темі

Back to top button