Суспільство (відео)

Безоплатна правова допомога: Чернігівська обласна наукова бібліотека поновлює консультації (Відео)

У житті часто трапляються такі ситуації, у яких не можна обійтись без фахової правової допомоги. До прикладу, розв’язання сімейних питань при розлученні, отримання спадщини, вирішення трудових спорів чи питання, яке стосується військової служби. Проте не у всіх є можливість оплатити послуги юриста.

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені Софії та Олександра Русових поновлює проєкт надання безкоштовних юридичних консультацій для всіх громадян які потребують такої допомоги.

«Ми співпрацюємо з системою надання безоплатної правової допомоги, тобто до нас приходять юристи. Ці консультації відбуваються 2 та 4 четверга кожного місяця з 15:00 по 16:30, тобто півтори години. Вони є безкоштовними. Люди можуть звертатися за будь-якими питаннями», — Катерина Денисенко, бібліотекар Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Софії та Олександра Русових.

Для того аби потрапити на прийом необхідно попередньо записатися.

«Щоб записатися до нас потрібно або зателефонувати, або люди особисто підходять і ми записуємо прізвище і ім’я і з якого питання вони будуть звертатися. Тому що власне, коли ми будемо звертатися до самих юристів, то ми повинні їх попередити про що вони будуть говорити з людьми», — Катерина Денисенко, бібліотекар Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Софії та Олександра Русових.

Наступна безкоштовна консультація відбудеться 13 липня, записатися можна за телефоном (0462) 67-61-97 .

Журналіст: Марина Кирієнко

Ще статті по темі

Back to top button