Суспільство (відео)

Білки, рисі та фламінго: чернігівська малеча зустріла навчальний рік у зоопарку (Відео)

Яскраві враження від спілкування з тваринами привезли додому найменші жителі мікрорайону «Льотка» та інших куточків міста. Діти разом зі своїми батьками побували в Менському зоопарку, куди поїхали з нагоди початку навчального року.

— Мені сподобалося роздивлятися всіх тварин і годувати їх. Найбільше сподобались ведмідь і фламінго.

— Рись, тому що вона така красива.

— Там були білки та цікаві тварини.

— Мені все сподобалося.

Поїздку для більш ніж двохсот дітей організував депутат Чернігівської міської ради Володимир Коваленко. Каже, що це зроблено для того, аби перед початком нового навчального року діти отримали нові емоції.

«Поїздка – це вже така традиція. Ми постійно організовуємо, подорожуємо на фабрику ялинкових прикрас, до київського зоопарку, на фонтани до Вінниці, в зоопарк до Мени. Тому що діти весь час проводять за компютерами, за електронними іграми, хочеться, щоб вони побачили цих живих істот насправді такими, якими вони є, тобто для розвитку дітей, для отримання якихось позитивних емоцій перед початком навчального року», — депутат ЧМР («Наш край») Володимир Коваленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мандрівка перед школою: учнів відправили до Батурина

Поїздка для малечі була безкоштовною. Батьки кажуть, що самим було б важко організуватися, тому такі поїздки дуже доречні.

«Цікаво. Самі не виберемося кудись, на роботі… а тут організована поїздка, дуже цікаво. Годувати подобалося, як молодша сказала. Мавпочки так цікаво банан їли, самі чистили, їли», — мама Наталія Кожедуб.

«Організував Коваленко Володимир Вікторович, ми поїхали вперше, оскільки ми ще не великі. Уперше вибралися, нам дуже сподобалося», — мама Світлана Декан.

«У нас оголошення були на підїздах і взагалі депутат по нашому округу Коваленко Володимир Вікторович поїздки організовує дітям на всі великі такі свята, цікаві поїздки, до різних цікавих куточків нашої країни. Дуже багато дітей, дуже багато емоцій і дітям подобається проводити весело час», — мама Тетяна Колесник.

Організатори кажуть, що ця поїздка не остання. Вже планують екскурсію до Вінниці – на фонтани, а під Новий рік малечу вже традиційно повезуть на фабрику ялинкових прикрас.

— Я поїду, якщо буде знову така можливість, бо мені дуже сподобалося. І дякую Коваленку Володимиру Вікторовичу.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button