Суспільство (відео)

Білоруси не приїхали на турнір до Чернігова через масові заворушення (Відео)

Весняний футбольний турнір у Чернігові мав статус міжнародного. Однак в останній момент на змагання не приїхала команда з Гомеля. Є підозра, що через масові заворушення у Білорусі. Та й без участі сусідів юним чернігівським футболістам було з ким ганяти мяча. На турнір заявилося 8 команд в тому числі з Києва, Сумської, Чернігіської та Київської областей.

«Традиційний турнір на весняних канікулах. Прикро, що через політичні моменти не приїхали білоруси. Цей турнір гарна нагода для хлопців та тренерів показати себе і перевірити власні сили»,голова міської федерації футболу, секретар міської ради Віктор Бистров.

Підтягнути майстерність юних талантів подібними представницькими турнірами намагаються молоді чернігівські тренери. Адже в конкуренції з командами з інших міст та областей можна оцінити рівень підготовки хлопчаків. Поки цей рівень чернігівців не задовольняє, тому у спорт школі «Десни» не сидять на місці, а набираються досвіду завдяки змаганням по всій Україні. Такі виїзди обходяться в копієчку, та вони того варті. Юнаки ростуть в ігровому плані. Тому тренерський склад працює у правильному напрямку.

«Побільше турнірів треба проводити. Зі сторони тоді видно чого варта спортшкола. Сьогодні та завтра наші команди виїздять на турніри в Суми»,директор СДЮШОР «Десна» Володимир Чуланов.

Власників нинішньої дорослої команди «Десни» критикують за відсутність у команді місцевих талантів. Тож у дитячій спортшколі намагаються працювати на результат. Швидким він не буде. Головне, аби талановитих чернігівських футболістів не «вкрали» імениті українські клуби.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button