Суспільство (відео)

Благодійники допомогли куликівським дітям зібратися до школи (Відео)

Початок начального року – суцільні витрати для батьків, зокрема із малозабезпечених сімей. Щоб зібрати дитину в перший клас, потрібно не менше 1 000 гривень. Батьківський комітет Куликівської загальноосвітньої школи звернувся до Чернігівського обласного Благодійного фонду «Наш край» із проханням допомогти дітям із малозабезпечених, багатодітних сімей і родині загиблого українського воїна АТО.

«Від щирого серця дякую Валерію Миколайовичу за постійну турботу про наших діток, за допомогу, зичу йому великого здоров’я. І ми чекаємо його на свято Першого дзвінка до нас»,директор Куликівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ольга Труш.

Дві дівчинки й один хлопчик отримали шкільну форму, рюкзаки та канцелярське приладдя, тепер залюбки чекають 1 вересня, щоб піти до школи. Багатодітна мати Майя Дуда виховує трьох доньок сама, адже нещодавно в їхню сім’ю прийшла біда – чоловік загинув у зоні АТО.

«Найбільша проблема – це кошти. Стараємось, підсобне господарство, город. Задоволені всім, дякуємо за підтримку, завжди підтримка потрібна», — багатодітна мати Майа Дуда.

«Це дуже приємно і дуже радує, що про нас не забувають. І про мамок, і про такі категорії, як ми», — багатодітна мати Логвин Олена.

Чернігівський обласний Благодійний  фонд «Наш Край» закликає небайдужих людей допомагати нужденним сім’ям

«Ми сьогодні допомогли трьом діткам, трьом сім’ям. Я розумію, що аналогічної допомоги потребують значно більше дітей, тому хочу звернутися до всіх небайдужих. Ми розмістимо свої реквізити фонду, номери телефонів. Хто хоче приєднатися до цієї акції і допомогти діткам із малозабезпечених сімей, то, будь ласка, долучайтеся», — директор-розпорядник Чернігівського обласного Благодійного фонду «Наш Край» Олександр Любарець.

Відтепер батьки з полегшенням можуть відправляти своїх дітей до школи, а дітки охоче навчатимуться на «відмінно».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button