Суспільство (відео)

Будівельний скандал, обшуки та Атрошенко проти Рейко: головне з сесії міськради (Відео)

Скандали, обшуки та посилення територіальної оборони. Чергова, 16-та сесія Чернігівської міської ради, якщо без земельних питань, була короткою, але насиченою. Почалася вона з вшанування жертв Голокосту.

Продовжилася публічним оголошенням мера про карантин у школах. Наразі від сьогодні і до вівторка включно.

«У зв’язку з різким зростанням кількості хворих вчителів, дітей старших класів і навіть дітей молодших класів», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Наступне. Градоначальник повідомив про обшуки в міській раді та принагідно зробив доволі цікаву заяву про те, що співробітники ДБР під час обшуків можуть піти на злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці обурені ситуацією з будівництвом, до якої причетна фірма дружини Атрошенка

«Ми хвилюємося, щоб під час обшуку нам нічого не підкинули ті, хто обшукує», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі слово взяли обурені чернігівці, звинувативши мера в будівельній «оборудці» по вулиці Любецькій.

«Ви прийшли зі своєю компанією і ваша компанія підвищує ціни на наше житло».

Відповідь міського голови була вичерпною.

«Я у вас коштів не брав. Із вами жодних домовленостей не підписував», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Наступне. Укотре «заіскрило» між Атрошенком і депутатом міськради Мариною Рейко. Почалося з доцільності виділення коштів на реконструкцію скверу Попудренка. Закінчилось…

«Який ви маєте стосунок до «Голлівуда»? Ви ж незамі…  — А який ви маєте стосунок до «Еко Комфорт Груп»? – Ніякого. Абсолютно. – Точно? – Точно».

Щодо конструктиву, то депутати прийняли програму підготовки до територіальної оборони.

«Ця програма передбачає низку важливих заходів, які покращуватимуть патріотичний настрій і розуміння в громаді щодо необхідності територіальної цілісності України, необхідності захисту її кордонів», — Олександр Луценко, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

Було озвучено важливу ініціативу щодо облаштування східців, що ведуть із вулиці Толстого до Земснаряду.

«Важливе значення, бо люди, які проживають по вулиці Кропивницького… Це майже єдиний їх спосіб дістатися до громадського транспорту, який має зупинки по вулиці Толстого», — Олександр Луценко, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

Також депутати затвердили технічне питання, що дозволить будівництво Палацу спорту за адресою вулиця Пушкіна, 1, що в районі Мар’їного Гаю.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Михайло Пронін

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button