Суспільство (відео)

Будівництво на водогоні: в Чернігові садівниче товариство відключили від води (Відео)

У Чернігові садівниче товариство, що розташоване в мікрорайоні Бобровиця – «Вознесенський сад», наприкінці минулого тижня відключили від води. Причина – члени товариства будують, замість того щоб займатися городництвом і садівництвом.

«Ми вимушені були від’єднати це садове товариство від водопостачання. Складність ще в тому, що ця забудова іде територією магістрального водогону, там будують вигрібні ями. Ми писали листи, щоб нам дали доступ для обстеження цих вигрібних ям, адже є велика ймовірність, що ці вигрібні ями не є герметичними»,- Сергій Малявко, директор КП «Чернігівводоканал» ЧМР.

Цю проблему сьогодні озвучили на ранковій нараді в мерії. Вирішити питання планують на особистій зустрічі із «забудовниками».

Далі на ранковій нараді обговорили питання вакцинації. Зокрема в сезон відпусток актуальною є можливість отримання вакцини для виїзду за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція отримає новий штрафмайданчик

«На сьогодні ще немає міжнародного сертифікату. Його можуть видавати з 1 липня. Тому ми видаємо нашу українську довідку, яка вважається достатньою для перетину державного кордону»,- Владислав Кухар, генеральний директор КНП «Чернігівська міська лікарня №2».

Серед цікавого – нещодавно призначений заступник міського голови вже ініціював створення спільної бази боржників за комунальні послуги.

«Проведемо таку нараду щодо спільної бази боржників. Зі створення, мається на увазі»,- Віктор Геращенко, заступник чернігівського міського голови.

Загалом нарада пройшла оперативно, а левову її частку зайняла звітність про прибраність міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура   

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button