Суспільство (відео)

Боротьба за найбільший улов: на Борзнянщині рибалки змагалися на міжнародному турнірі (Відео)

Цими вихідними річка Борзенка стала центром напруженої боротьби за звання найвправнішого рибалки. Тут традиційно пройшов 9-й міжнародний турнір із риболовлі серед учасників бойових дій і людей з обмеженими можливостями. Турнір присвятили пам’яті загиблих в АТО й в Афганістані борзнянців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За свій трофей боровся 40 хвилин: чернігівець про гігантську рибину

Спонсорську допомогу на підтримку міжнародного турніру вже традиційно надав народний депутат України Валерій Давиденко. Керівник обласної організації обласної спілки ветеранів Афганістану Олександр Соколов передав від депутата ще й вітання учасникам.

У змаганнях, які стартували о 7-й ранку і тривали 4 години, взяли участь 14 команд. Перше та друге місце вибороли команди борзнянських рибалок, третя, бронзова, нагорода поїхала до Носівки. Найбільший показник улову – півкілограма, найменший – усього 15 грамів.

Рибалки зізнаються, що день виявився невдалим для риболовлі. Учасники та переможці отримали медалі і кубки, а також смачне частування – холодне пиво і смачний шашлик, –організоване за сприяння Валерія Давиденка.

Ще статті по темі

Back to top button