Суспільство (відео)

Чернігів прощався з героєм (Відео)

Чернігів прощався із героєм. Дмитро Пономаренко загинув у районі Верхньоторецького Ясинуватського району. Тридцятишестирічний чернігівець був призваний до лав ЗСУ в 2015 році. На передовій воював із жовтня минулого року. Служив у 72-й механізованій бригаді.

«25 лютого о 21:00 під час виконання .. та загинув», — військовий комісар чернігова Сергій Москалець.

Друзі розповідають, що він управляв квадрокоптерами в підрозділі розвідки. Не дочекалися з війни свого чоловіка та батька дружина та чотирирічний син. В останню путь разом із батьками та рідними Дмитра Пономаренка проводжали однокласники, друзі та побратими.

«Пішов він на схід воювати, щоб захистити свого сина щоб на Чернігівщині не ходив чобіт інших вояків», — волонтер Олена Дайнеко.

«Чоловік був хороший. Сам пішов і ось чим закінчилося так. У нього сім’я, дитина», — знайомий Дмитра Сергій Чигір.

У Чернігові Дмитро – сто п’ятдесят перший герой, який вирушив в останню путь. Родини, які втратили своїх рідних, об’єдналися в «Єдину родину» та нарікають на владу.

 «Усі багато обіцяють, але мало робиться для того, щоб мир наступив, і ось останні події під Авдіївкою показали, що на допомогу поспішили всі волонтери, але не ті, хто повинен був би», — голова ГО «Єдина родина» Микола Шанський.

У Чернігові 1 березня оголосили днем жалоби та заборонили будь-які розваги й веселощі

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button