Суспільство (відео)

Чернігівщина освоює цього року 170 мільйонів гривень державної субвенції (Відео)

Контроль за соціально-економічними, інфраструктурними та культурними проєктами Чернігівщини, що реалізуються цього року, провели в обласній державній адміністрації.

«В області передбачено 170 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на реалізацію 160 проєктів»,- Олександра Хомик, директор Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА.

Зокрема, серед наймасштабніших проєктів: тепломодернізація школи в селі Прогрес і реконструкція Козелецької лікарні – по 10 мільйонів; придбання мамографічної рентгенівської системи в Корюківку та мамографічного комплексу до Центру сучасної онкології – приблизно по 7 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Березовому гаю Чернігова тривають роботи з будівництва системи водовідведення (Фото)

У режимі відеоконференції представники облдержадміністрації поспілкувалися з розпорядниками коштів і поцікавилися станом виконання поставлених завдань.

Повідомили радісну новину, що продовжувати заплановане на цей рік вони можуть і в наступному.

«Кошти є перехідними, те, чого довго очікували, але це не означає, що ми маємо загальмувати процес їх освоєння»,- Олександра Хомик, директор Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА.

Загалом в облдержадміністрації заявили, що всі заплановані кошти вже надійшли на рахунки їхніх розпорядників у повному обсязі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button