Суспільство (відео)

Чернігівщина – серед лідерів із реконструкцій та відбудови шкіл і дитячих садочків (Відео)

На Чернігівщині активно реалізується напрям програми «Велике будівництво», що стосується реконструкцій і добудов об’єктів соціальної інфраструктури – шкіл та дитячих садочків. Про це на брифінгу розповіла голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко. Оновлення – це завжди нові стандарти.

«Двадцять п’ять навчальних аудиторій. Дві майстерні. Бібліотека. Спортивна й актова зали. Їдальня. Спортивний майданчик зі штучним покриттям»,- Анна Коваленко, голова Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чернігівському Валу відновили ремонтні роботи (Фото)

Реконструкції пройдуть практично в усіх колишніх районних центрах. Це Ніжин, Городня, Сосниця, Ічня і багато інших населених пунктів. Практично з нуля були створені школа та гімназія в Носівці та Прилуках. Один із наймасштабніших проєктів реалізовується в Корюківці.

«Корюківська загальноосвітня школа №1. Був розроблений відповідний проєкт, завданням якого було створити новий освітній простір для понад тисячі учні як із самої Корюківки, так і навколишніх сіл»,- Анна Коваленко, голова Чернігівської ОДА.

Загалом програма «Велике будівництво» передбачає відновлення різнопланових об’єктів – спортивна інфраструктура, дороги, медичні заклади тощо. Освітня ж сфера є своєрідною інвестицією держави в наше майбутнє, в нові покоління.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button