Суспільство (відео)

Чернігівська молодь власними талантами збирає кошти на допомогу кінному притулку (Відео)

Атмосферний благодійний вечір із піснями під гітару, танцями та віршами організувала молодь Чернігова. Основна мета: зібрати кошти для допомоги кінному клубу.

«Сьогоднішній захід спрямований на підтримку кінного клубу «Гармонія», оскільки коні дуже постраждали під час активних бойових дій. Кінний клуб розташовувався за Бобровицею і коли там почалася артилерійська стрілянина – коней було випущено, а зараз на коней дуже мало коштів, гуманітарної допомоги і всього такого. Тому ми вирішили, що сьогодні ми збиратимемо гроші саме для коней», — Іван Вертепний – співорганізатор благодійного вечора; учасник студентської ради НУ «Чернігівська політехніка».

Вартість входу – донат. Є мінімальна сума – 100 гривень, утім, охочі можуть закинути і більше. До речі, за цей донат кожен учасник отримує лотерейний квиток, який під кінець вечора може виявитися переможним.

«У нас на вході є реєстрація на розіграш, тобто людина купує собі купончик – і потім ми будемо випадковим чином діставати номерок і людина щось отримуватиме з благодійного, що в нас є на столі», — Іван Вертепний – співорганізатор благодійного вечора; учасник студентської ради НУ «Чернігівська політехніка».

Загалом, у програмі вечора передбачений концерт від запрошених гостей, неформальне спілкування та аукціон, гроші з якого також будуть адресовані кінному клубу.

«Я дуже люблю співати, я за будь-які концерти, завжди я тільки «за», тому і тут також беру участь», — Роман Москаленко – музикант.

Допомога може та має бути приємною і корисною. Як, наприклад, такі вечори, коли ти отримуєш купу нових знайомств і позитивних емоцій, ще й при цьому наближаєш Перемогу!

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button