Суспільство (відео)

Чернігівські депутати розповіли, як вони хворіли на COVID-19 (Відео)

COVID-19 тісно вплівся в наше життя, створивши пандемію, якої, мабуть, не бачило жодне сучасне покоління. Для когось зустріч із ним стала трагічною, для когось минула непомітно. ЧЕline вирішив поцікавитись у представників депутатського корпусу міста, яким чином вони пережили візит коронавірусу. Чи хворіли, якими були їхні симптоми та відчуття після зустрічі з найбільшою загрозою ХХІ століття.

Депутати відповідали на запитання «Чи хворіли ви на COVID-19. Якщо «так», то з якими симптомами?»

«Хворів. Десь 20-30% ураження легень, але кажуть, що це теж нетяжка форма. Дитина, навпаки, 37С і не більше»,- Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

«На жаль, хворів. Легка форма, але пам’ятаю, як це було. Спав два дні»,- Юрій Тарасовець, депутат чернігівської міської ради («Слуга народу»).

«Не хворів. – Упевнені? – У цьому може бути впевнений тільки лікар, який бере тести. Я тести не здавав. – А симптоми були? – Не було жодних симптомів у мене»,- Віталій Голець, депутат Чернігівської міської ради («ОП-ЗЖ»).

«На скільки мені відомо, то я не хворів. Адже явних симптомів коронавірусу в мене не було»,- Сергій Кирієнко, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Хворів. Минулого року, десь у вересні. Хворів у легкій формі. Хворіла моя дружина. Дитина моя зі мною жила, не хворіла. Спершу була невисока температура, а потім просто не було запаху та смаку і все»,- Ігор Мандровний, депутат Чернігівської міської ради («Європейська солідарність»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 577 осіб

«Хворів. Десь упродовж 10 днів була температура 39.3 – 39,5, отака була. Запалення легень двобічне, але видужав. Усе добре»,- Володимир Коваленко, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Підтвердженої форми захворювання в мене не було. За період пандемії були симптоми застуди, але коронавірус підтверджений не був»,- Олександр Луценко, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

«Я не хворів на коронавірус. У мене дружина хворіла в тяжкій формі. Я був на самоізоляції. Так трапилося, що після того, як перехворіла дружина, коли тести показали, що немає вже коронавірусу, я також зробив тест – і в мене вже не було. Я так думаю, що ми спільно перехворіли. Почувався не дуже добре»,- Олександр Атрощенко, депутат Чернігівської обласної ради («Рідний дім»).

«Так. Хворів на коронавірус. Форма була середня. – Які симптоми? – Такі, як і у всіх. Температура, слабкість. Пропадав нюх і так далі»,- Віктор Сехін, депутат Чернігівської міської ради («ОП-ЗЖ»).

«Хворіла на коронавірус. У середній формі. Це був жовтень місяць. – Які симптоми? – У мене не було нюху, не було смаку. Трішки була підвищена температура, але незначно. Це 37,8, десь так. Складно було днів п’ять»,- Лариса Лесун, депутат Чернігівської міської ради («Рідний дім»).

«Ні, не хворіла. Уся родина наша не хворіла. – Симптоми схожі були? – Нічого. Я здавала кілька разів аналіз на антитіла – в мене не було хвороби»,- Марина Рейко, депутат Чернігівської міської ради («Європейська солідарність»).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button