Суспільство (відео)

Чернігівські енергетики закупили спецтехніку, аналогів якій в Україні немає (Відео)

Чернігівські енергетики сьогодні вдягнули вишиванки і вийшли на Красну площу – ділитися із земляками останньою грандіозною покупкою – у них з’явилася сучасна спецтехніка, яка виїздитиме на всі аварійні ситуації.

— Качество и скорость восстановления увеличатся в разы. Вы можете обратить внимание на комплектацію. Здесь есть и генераторы, и шансовый инструмент, электроинструмент.

В случае обесточивания это позволит оперативно и быстро подать напряжение, — розповіві Сергій Шульженко, технічний директор ПАТ «Чернігівобленерго».

Буро-кранова установка і 4 автовишки для відновлення повітряних ліній, а ще чернігівські енергетики придбали чотири «Тойоти» класу «хай люкс», які возитимуть оперативно-виїздні бригади. Таких автівок не має жодна регіональна енергетична компанія України.

—  Мне надо было сделать выбор: купить 6 уазиков или же 4 тойоты. Надеюсь, мы сделали правильный выбор. И в следующем году мы также будем обновлять автопарк, — говорить Володимир Ткач, голова правління ПАТ «Чернігівобленерго».

За словами очільника «Чернігівобленерго» Володимира Ткача, 80 % автопарку енергетичних підприємств області вже давно треба списати. Бо забезпечувати якісне і безперебійне енергопостачання ремонтним бригадам дедалі важче.

Тож нову спецтехніку розділять між енергетиками з усієї області. Частина автотранспорту залишиться в Чернігові, оновлять свій автопарк у Чернігівському, Менському і Бахмацькому районах.

— Це буде нова бригадна машина нашої сіткової дільниці. Мабуть, важливо. Якщо ми обслуговуємо лінії, від цього залежить передача електроенергії нашого району, — зазначив Ігор Маринець,  майстер  Менських електричних мереж.

До речі, придбати спецтранспорт енергетики мали б ще півтора року тому. Загальмував процес модернізації автопарку внутрішній конфлікт компанії, коли постраждали і споживачі, які не отримували кілька місяців платіжки, і колектив.

На сьогоднішнє свято енергетики запросили народного депутата України Валерія Давиденка. На прохання енергетиків він втрутився у конфлікт і допоміг його вирішити.

—  Писали звернення, запити до власників компанії, щоб вони врегулювали ситуацію, бо в першу чергу страдають мешканці, які не отримують відповідних послуг ця ситуація вона вирішена, — сказав  Валерій Давиденко, народний депутат України.

Кращим працівникам підприємства вручили почесні грамоти, відзнаки і, звісно, ключі від нового автотранспорту.

Ще статті по темі

Back to top button