Суспільство (відео)

Чернігівські «жартівники» роз’їжджали містом, погрожуючи зброєю (Відео)

24 лютого близько восьмої вечора на лінію «102» зателефонував чоловік і повідомив, що кілька хвилин тому невідомий громадянин із салону автомобіля Mercedes-Benz погрожував йому предметом, схожим на зброю, після чого поїхав. До заявника виїхав один з екіпажів патрульної поліції.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із заявником, поліцейські з’ясували, що невідомий, який погрожував йому з автомобіля предметом, схожим на пістолет, сидів на пасажирському сидінні, поряд із ним сидів ще один хлопець, який, імовірно, знімав усе на телефон. Потім авто поїхало. Чоловік вказав марку, колір і державний номерний знак автомобіля, на якому поїхали невідомі.

За кілька хвилин орієнтування на розшук транспортного засобу отримали всі патрульні екіпажі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали п’яного чернігівця, який з карабіном погрожував патрульним

Приблизно за годину з моменту отримання орієнтування на вулиці Мстиславській один з екіпажів патрульної поліції помітив авто, марка, колір і номерний знак якого збігалися з орієнтуванням.

Патрульні зупинили автомобіль. З’ясувалося, що, крім водія, в салоні перебувають ще троє молодих людей. Відповідаючи на запитання охоронців порядку, всі четверо хлопців намагалися запевнити, що ні з ким не конфліктували і нікому не погрожували. Але почувши, що є звернення на «гарячу лінію», почали розповідати, що то був жарт.

Під час поверхневого огляду в салоні авто патрульні виявили два предмети, схожі на пістолети. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. Встановлено, що найстаршому з чотирьох молодих людей 23 роки, а наймолодшому – 17.

 

Ще статті по темі

Back to top button