Суспільство (відео)

Чернігівських полісменів із професійним святом привітали солідним грошовим сертифікатом (Відео)

Чернігівська поліція відзначає третю річницю від дня створення Національної поліції України урочистими заходами у себе вдома. У залі головного управління зібрали особовий склад з усіх куточків області. Загалом же поліція Чернігівщини нараховує понад 3 000 працівників. Низка реалізованих за три роки проектів, створення першого в Україні диспетчерського центру, а ще виконання місій під час операції об’єднаних сил – перші три роки роботи були насиченими та яскравими.

«У зоні АТО пройшли служу 1 200 поліцейських Чернігівщини, які за свою відданість справі та професійність у складних умовах отримали  чимало відзнак», — говорить начальник ГУ Нацполіції в області Едуард Альохін.

Відзнаки поліцейським за подвиги під час роботи, віддану службу державі та патріотизм вручали і з нагоди дня народження. Грамоту Міністерства внутрішніх справ отримав Віктор Тріщук. У поліції він працює усього чотири роки, половину з них провів у найгарячіших точках України.

ЗАРАЗ ЦЕ ЧИТАЮТЬ: Поліцейські Чернігова відзначають день народження просто на Красній площі

«Чотири роки служу, два із них і навіть більше вже перебуваю в зоні АТО. Починали служити в Луганській області, а зараз у місті Маріуполь, де несу служу із захисту суверенітету й охорони громадського порядку нашої держави», — розповідає т.в.о. командира роти патрульної служби Віктор Тріщук.

Привітали чернігівських поліцейських й очільники області – і словами, і нагородами, і подарунками. Голова облдержадміністрації Валерій Куліч вручив головному управлінню Нацполіції солідний грошовий сертифікат – на 300 тисяч гривень.

«На укріплення матеріально-технічної бази…»

«Велика вам подяка, велика вам шана від усього суспільства, від усієї Чернігівщини за вашу повсякденну працю», — говорить голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

«Дозвольте вам від обласної ради побажати міцного здоров’я, успіхів і вміння приймати виклики нашого суспільство», — вітає перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. 

Урочисті заходи завершили переглядом фільму про створення поліції на Чернігівщині і пам’ятною фотосесією. Поліцейським також влаштували скорочений робочий день.

Журналіст: Яна Титенок

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button