Суспільство (відео)

Чернігівці їздили до Росії по золото (Відео)

Вихованці клубу «Рукопашний бій» Данило Козлов і Кенан Алескеров у складі збірної України виступили на чемпіонаті світу з панкратіону в Росії. У доробку наших спортсменів – повний комплект нагород.

Золоту та бронзову виборов Данило Козлов, а срібну – Кенан Алескеров. Змалечку хлопців тренує Олег Пищенко. Чернігівці хвилювалися перед поїздкою до Росії. І недарма. Через упереджене суддівство в поєдинках із росіянами результати чернігівців могли бути кращими. Навіть відеоповтори не вплинули на рішення російських суддів.

«Тривога була на душі. Юніори не поїхали. Так рекомендувало міністерство, аби не було всяких нюансів»,тренер Сергій Петрикей.

«Коли бився у вазі 71 кг із росіянином, віддали перемогу саме росіянину. Кидав протест наш суддя, але росіяни сказали – ні. Нічого не вдієш. Для себе я – переможець»,чемпіон світу з панкратіону Данило Козлов.

Хлопці вже спробували свої сили на профрингу. Проте тренери не форсують подій. Кажуть, ще не всього їхні вихованці досягли в любительському спорті.

Журналіст Юрій Михуля

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ребята — молодцы ! Петрикею и его тренерам — респект и уважуха ! Столько наград городу приносят. Хотя в паРашу лучше не ездить. Не удивительно, что засудили

Back to top button