Суспільство (відео)

Чернігівцям шкода безпритульних тварин (Відео)

Проблема безпритульних тварин для Чернігова не нова.

Дуже часто на вулицях обласного центру можна побачити зграї собак.

Ці тварини становлять потенційну загрозу. Щоб хоч якось вирішити проблему з безпритульними тваринами, в Чернігові почали будувати стерилізаційний центр. Хоча й обіцяли збудувати до кінця року, але, очевидно, будівництво затягнеться. Що думають про безпритульних тварин чернігівці?

Запитання : «Ваше ставлення до безпритульних тварин»

— Безпритульних тварин зараз немає. Значно менше, ніж раніше, принаймні. Може, це пов’язано з похолоданням, не знаю.  Але дуже рідко.

— Чесно кажучи, взимку їх поменшало. Коли було тепло, то так, звісно, більше бачила. Я цього року багатьох бачила в нашийниках. Тобто, я так зрозуміла, є у нас волонтери, які займаються цим.

— Безпритульних бачив. Якщо це домашні тварини, то це якось не дуже, погано. Треба, щоб вони були влаштовані до притулку, як в інших країнах.

— Бачили. Я вважаю, треба допомагати цим тваринам. Я сама ветеринарний лікар, працюю в Чернігові, ми допомагаємо їм. Робимо операції, щоб вони далі не розмножувалися, тобто стерилізуємо їх.

— Дійсно бачив. Це людська неохайність, тому що, як кажуть, ми відповідальні за того, кого приручили.

—  Знаєте, я бачила безпритульних людей у Чернігові. Мені дуже шкода тваринок, але, мені здається, що спершу необхідно навести порядок із людьми. І отут бомжі ночують на Алеї Героїв. Тобто за людей якось більш боляче.

— Мені їх дуже шкода, навіть дуже шкода.

— Наскільки я бачу, їх майже немає на вулицях нашого міста. Але тварина має свої права, тобто люди повинні їх якось захищати.

— Щоб годували тварин, щоб були у них господарі добрі, щоб не ходили отак по вулицях, щоб десь їх прихистили.

Ще статті по темі

Back to top button