Суспільство (відео)

Чи буде Палац спорту: в Чернігові збирали позачерговий виконком (Відео)

Знову порушили питання щодо будівництва Палацу спорту в Чернігові. З цього приводу в міськраді зібрали позачерговий виконком. Причиною стало рішення сесії, на якій 25 листопада розглянули питання щодо відведення земельної ділянки по Пушкіна, 1. Йдеться про територію площею майже 42 тисячі квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зовсім скоро: назвали дату, коли запрацює центральна ковзанка Чернігова (Відео)

«У зв’язку з відведенням додаткової земельної ділянки по Пушкіна, 1 є необхідність внесення змін до п.1 розділу «Містобудівні умови та обмеження», наданих 15.04.2021 р., щодо будівлі Палацу спорту в Чернігові», — Сергій Калюжний, начальник управління архітектури та містобудування ЧМР.

«Тепер нам потрібні містобудівні умови, щоб область продовжувала далі цю роботу. Ми й зібралися для того, щоб це питання прийняти якомога швидше», — Олександр Ломако, секретар ЧМР.

У результаті це питання виконком ухвалив.

«На сесії була відведена земельна ділянка для будівництва спорткомплексу на Пушкіна, 1. Відповідно, є потреба внесення цього доповнення до раніше виданих містобудівних умов і обмежень для проєктування цього Палацу спорту. Тобто технічне питання», — Сергій Калюжний, начальник управління архітектури та містобудування ЧМР.

Надалі можна буде продовжувати проєктування. Наступним кроком має стати початок будівництва спорткомплексу.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button