Суспільство (відео)

Чи буде повторний наступ ворога в 2024 році: прогноз чернігівської тарологині (Відео)

Чернігівська тарологиня Ксенія Ровник розповіла, що чекає на Україну цієї весни. Згідно з її прогнозами, березень може бути складним для українців та України, це може бути пов’язано з виборами на території держави-терористки. Також тарологиня розповіла, чи можливий повторний наступ ворога.

«Я не бачу, що ворог проходитиме по Чернігову, я не відчуваю цього. Але буде спроба диверсій і буде дуже активна спроба зайти по всіх кордонах саме в березні. Ми повинні відстояти, відбити цю навалу.

Є ще кілька точок, ще є три точки, які я бачу, з етичних міркувань я їх не називатиму, є три точки по Чернігову, для яких існує ракетна небезпека»,- Ксенія Ровник, тарологиня.

Проте, за словами тарологині, вже в квітні та травні на Україну чекають позитивні зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не готуватися, а бути готовими: Чаус наголосив, що в громадах мають бути готові до евакуації

«Нам дуже-дуже допоможе світ. Можливо, це будуть якісь солдати – воїни інших держав, які самі виявлять бажання захищати Україну. Тому що я бачу, що четвертий-п’ятий місяці в Україні поповниться дуже воєнний ресурс новобранців. Саме не просто людей, скажемо, кухаря призвали чи вчителя, а що це саме буде воєнна освічена людина»,- Ксенія Ровник, тарологиня.

Ксенія Ровник прогнозує, що ці зміни будуть важливими для України, і наша країна вистоїть.

«Ці зміни на рівні безпеки, на рівні оборони дуже серйозний хід розвернуть зі знаком «+» для нас, для сьогоднішньої України.

Те, що ми вистоїмо – це 100%. Не відчуваю, не бачу, не продивляюся саме, щоб Чернігів був захоплений чи, скажімо, Чернігівська область»,- Ксенія Ровник, тарологиня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Оксана Замятіна

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button