Суспільство (відео)

Чиновник вибачився перед журналістами за «секретну» нараду (Відео)

Знімальна група ЧЕline не змогла вчора потрапити на анонсовану нараду щодо нелегальних перевізників під головуванням заступника голови ОДА Сергія Сергієнка. Нас просто не пустили.

Наступного дня чиновник попросив вибачення і пояснив, що на нараді обговорювали плани з врегулювання ситуації з пасажирськими перевезеннями. Сергій Сергієнко пообіцяв, що проблем із відвіданням нарад журналістами не буде, і запросив на наступні.

«Хочу подякувати за порозуміння. У нас справді була значна нарада для подальших подій. Є непорозуміння з силовими відомствами. Поліція має обмеження. Чернігів перетворився на велику автостанцію. З будь-якого місця, кута відправляються автобуси. Такого немає в жодній країні світу»,, заступник голови ОДА Сергій Сергієнко.

Утім, ми так і не зрозуміли причини — чому нас не пустили на нараду. Жодної конкретики у поясненні, як бачимо на відео, не було. Сподіваємося, надалі таких інцидентів не буде. Очевидно, чиновник побачив нашу попередню публікацію й злякався, тому й попросив вибачення за цей випадок.

Ще статті по темі

Back to top button